Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sorin Cimpeanu: Daca nu se intrunesc conditiile necesare din perspectiva infrastructurii sau a resursei umane, scoala se va face online. Vom publica lista unitatilor care nu pot fi deschise (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Daca nu se intrunesc conditiile necesare din perspectiva infrastructurii sau a resursei umane, scoala se va face online. Vom publica lista unitatilor care nu pot fi deschise (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca o scoala poate fi exceptata de la incadrarea automata in scenariul in care se regaseste localitatea, atunci cand unitatea de invatamant respectiva. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu: Daca nu se intrunesc conditiile necesare din perspectiva infrastructurii sau a resursei umane, scoala se va face online. Vom publica lista unitatilor care nu pot fi deschise (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca o scoala poate fi exceptata de la incadrarea automata in scenariul in care se regaseste localitatea, atunci cand unitatea de invatamant respectiva.

SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat astazi ca regulile de distantare vor fi adaptate la specificul si realitatile scolii romanesti si daca sunt banci de doi elevi intr-o clasa, vor sta doi elevi in banca, conform Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Daca elevul prezinta simptome si nu vine la scoala nu se pun absente

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare si in format electronic si a cerut ca acestia si parintii lor sa nu fie trimisi dupa alte documente medicale, fiind valabile cele emise pentru primul semestru.

Conditiile in care se suspenda activitatea intr-o clasa sau scoala. Ce a spus Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca daca intr-o clasa vor aparea doua cazuri de coronavirus, atunci activitatea in respectiva clasa va fi suspendata.

Cum s-ar putea modifica structura anului scolar 2021-2022. Sorin Cimpeanu: imi doresc sa punem lucrurile in regula si din aceastaperspectiva

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit, la Digi 24, despre modificarea structurii anului scolar 2021-2022. Sunt optimist, pana azi am lucrat la structura anului scolar 2021-2022. imi.

in ce conditii se vor redeschide luni scolile? Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, declaratii de presa VIDEO

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu si cel al Sanatatii au tinut o conferinta de presa comuna in care au prezentat conditiile in care va incepe scoala de luni, in contextul pandemiei.

Sorin Cimpeanu: Se recomanda testarea elevilor doar daca au simptome. Formularul de consimtamant poate fi completat si anticipat, dar din proprie initiativa Scoala are o incapere destinata izolarii temporare (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca ordinul care stabileste regulile de protectie sanitara in scoli stipuleaza in mod clar ca se recomanda testarea numai cu acordul scris al parintilor.

Sorin Cimpeanu: Adeverintele medicale vor fi luate in considerare si in format electronic. Daca un elev care prezinta simptome nu vine la scoala, nu se pun absente (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, joi, ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare, de la 8 februarie, si in format electronic. Totodata, acesta a mentionat ca nu se vor.

SORIN CIMPEANU: Calitatea actului educational a scazut foarte mult

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie.

SORIN CIMPEANU: in anul scolar 2021 - 2022, semestrul I se va incheia inainte de sarbatorile de iarna

Semestrul I al anului scolar 2021 - 2022 va avea 14 saptamani si se va incheia inainte de sarbatorile de iarna, a anuntat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )