Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sorin Grindeanu, atac feroce la Liviu Dragnea! Dezvaluiri din culisele guvernarii

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, atac feroce la Liviu Dragnea! Dezvaluiri din culisele guvernarii

Premierul Sorin Grindeanu face declaratii de presa la ora 19. 00 in curtea Guvernului. Antena3. ro transmite LIVE declaratiile lui Grindeanu. continuă pe Antena3

RAZBOI TOTAL in PSD. Sorin Grindeanu: Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu. Hai sa vedem, pana luni, cat de barbat politic este(VIDEO)

Sorin Grindeanu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzandu-l ca poarta responsabilitatea pentru criza politica in care se afla Romania in acest mo.

Sorin Grindeanu ar urma sa se intalneasca cu Liviu Dragnea marti la Parlament

Premierul Sorin Grindeanu ar urma sa vina marti dupa-amiaza la Parlament pentru a discuta cu presedintele PSD Liviu Dragnea, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD in care trebuie sa se decida posibile remanieri, potrivit unor surse parlamentare.

Primele reactii ale ministrilor lui Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului

Apar primele reactii ale ministrilor lui Sorin Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului. Reporterii Antena 3 au stat de vorba cu mai multi dintre membrii cabinetului pentru a afla care este.

Sorin Grindeanu, atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: Schimbarea Guvernului tradeaza dorinta unui singur om de a avea toata puterea

Premierul Sorin Grindeanu critica atitudinea nestatornica a sefului PSD, Liviu Dragnea, fata de propriul guvernul. Seful Executivului sustine ca aceasta decizie a sefului Camerei Deputatilor tradeaza dorinta unui singur om de a avea toata puterea.

Premierul Sorin Grindeanu: Dupa ce demisioneaza Dragnea, demisionez si eu

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca va demisiona doar dupa ce Liviu Dragnea, prese Pana luni, ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu .

VIDEO + LIVE TEXT. Premierul Sorin Grindeanu, la sediul Guvernului: Liviu Dragnea incearca sa confiste partidul. Ce-o sa faca? O sa ne excluda pe toti din PSD? Nu eu am fost la partide de tenis si nici la sprituri cu reprezentanti SRI

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a reiterat, joi, ca nu va demisiona, respingand aluziile alimentate de Liviu Dragnea, cu privire la asocierea sa cu serviciile secrete.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Ziua ghilotinei pentru Sorin Grindeanu: cade sau nu cade?

Liviu Dragnea i-a cerut de doua ori demisia lui Sorin Grindeanu in mai putin de 24 de ore, insa acesta a refuzat. Comitetul Executiv al PSD ii va retrage miercuri sprijinul politic lui Grindeanu, insa chiar si asa premierul ar putea ramane la Palatul Victoria.

Daniel Constantin:Voi sustine in continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu. Singurii responsabili sunt Dragnea si Tariceanu!

Deputatul Daniel Constantin, fost lider ALDE, a anuntat ca va sustine in continuare un Guvern condus de Sorin Grindeanu. Constantin, care contrleaza cativa parlamentari ALDE, ar putea inclina balanta in favoarea actualului premnier in cazul unei motiuni de cenzura.

Grindeanu, atac la adresa lui Dragnea: Totul se intampla din dorinta unui singur om de a avea toata puterea (VIDEO)

Sorin Grindeanu a lansat un atac fara precedent la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in conferinta de presa in care a anuntat ca nu isi va da demisia din functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )