Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sorin Grindeanu, atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: Schimbarea Guvernului tradeaza dorinta unui singur om de a avea toata puterea

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu, atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: Schimbarea Guvernului tradeaza dorinta unui singur om de a avea toata puterea

Premierul Sorin Grindeanu critica atitudinea nestatornica a sefului PSD, Liviu Dragnea, fata de propriul guvernul. Seful Executivului sustine ca aceasta decizie a sefului Camerei Deputatilor tradeaza dorinta unui singur om de a avea toata puterea. continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu acuza legaturile suspecte dintre Liviu Dragnea / Darius Valcov si Rusia: Mi se imputa ca nu am dezvoltat relatii cu Moscova, desi UE a impus sanctiuni economice (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a tinut o conferinta de presa miercuri seara, dupa ce coalitia PSD si ALDE i-a retras sprijinul. in cadrul declaratiilor oferite, acesta a lansat mai multe acuzatii la adresa.

Tensiuni fara precendent in PSD. SURSE: Sorin Grindeanu i-a cerut lui Liviu Dragnea demisia de la conducerea partidului

Sedinta cu scantei a Comitetului Executiv National al PSD. Premierul Sorin Grindeanu nu pare dispus sa renunte la functia de premier si, potrivit unor surse, citate de B1 TV, acesta i-ar fi cerut lui Liviu.

Scenariile decapitarii lui Sorin Grindeanu: Cum il poate convinge Liviu Dragnea pe premier sa renunte la functie. Daca va continua sa refuze, PSD va fi in situatia de a depune o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Grindeanu, atac la adresa lui Dragnea: Totul se intampla din dorinta unui singur om de a avea toata puterea (VIDEO)

Sorin Grindeanu a lansat un atac fara precedent la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in conferinta de presa in care a anuntat ca nu isi va da demisia din functia de premier.

Culisele bataliei Dragnea-Grindeanu. Surse: Premierul i-a transmis sefului PSD ca nu isi da demisia nici daca Comitetul Executiv ii retrage sprijinul. Doar trei ministri din actualul cabinet Grindeanu sunt pe placul lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea ca nu isi va da demisia nici in cazul in care Comitetul Executiv ii va retrage sprijinul politic, au declarat surse din PSD, pentru Rl.

Victor Ponta a adresat o scrisoare deschisa Comitetului Executiv, care va decide soarta Guvernului Grindeanu: Nu il lasati pe Liviu Dragnea sa greseasca

Fostul premier al Romaniei, deputatul PSD Victor Ponta, a adresat, miercuri, o scrisoare deschisa Comitetului Executiv al partidului, in care solicita membrilor sa nu il execute public pe premierul Sorin Grindeanu, la mai putin de sase luni de la alegeri.

Tudor Chirila: Sorin Grindeanu este din acelasi aluat ca Liviu Dragnea. Este un monstru politic in stare de embrion

Artistul Tudor Chirila a lansat, joi, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu, ca urmare a crizei de pe scena politica din Romania.

Sorin Grindeanu, atac feroce la Liviu Dragnea! Dezvaluiri din culisele guvernarii

Premierul Sorin Grindeanu face declaratii de presa la ora 19. 00 in curtea Guvernului. Antena3. ro transmite LIVE declaratiile lui Grindeanu.

VIDEO Sorin Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu, ii dau termen pana luni. Daca voi constata ca nu pot asigura un guvern functional voi demisiona. Voi incepe sa ma intalnesc cu parlamentari PSD

Premierul Sorin Grindeanu i-a dat lui Liviu Dragnea un ultimatum pana luni, cerandu-i sa demisioneze din PSD si promitand ca va demisiona si el in secunda doi. Grindeanu a mai promis ca daca va constata ca nu poate asigura un guvern functional, va demisiona. Grindeanu nu a anuntat nici o schimbare de ministri, iar cand a fost intrebat daca l-a schimbat din functie pe secretarul general Mihai Busuioc un fidel al lui Dragnea), premierul le-a spus ziaristilor sa citeasca Monitorul Oficial din aceasta seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )