Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sorina Pintea si fatarnicia Guvernului Dancila

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea si fatarnicia Guvernului Dancila

Ieri Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a atins o noua culme pe scala fatarniciei acestui guvern. Adoptand o poza ingenua, ministrul a dat vina pentru starea deplorabila a spitalelor din Romania in seama institutiei care clasifica spitalele. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, referitor la medicii rezidenti: Am nevoie de medici aici, in Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat duminica seara, referitor la medicii rezidenti, ca a lansat o idee, si nu o propunere legislativa, iar statul are nevoie de medici in Romania si este interesat de tinerii medici, avand in vedere ca.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca in Romania exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, ceea ce inseamna ca.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: imi pun si eu intrebarea cum au putut fi acreditate anumite spitale. Am fost in foarte multe spitale din Romania. Uneori, din politete, am preferat sa tac (VIDEO)

Sorina Pintea a declarat duminica, in cadrul emisiunii Controverse, de pe B1 TV, ca nu a crescut numarul infectiilor intraspitalicesti, ci abia acum raportarea acestora se face corect. Referindu-se.

OPOZITIA a decis data depunerii MOTIUNII DE CENZURA impotriva Guvernului Dancila

Liderii opozitiei au decis ca miercuri, 12 deecmbrie, sa depuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi semnata de PNL, USR, PMP si Pro Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )