Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sorina Pintea, replica pentru Klaus Iohannis: Ma asteptam sa aprecieze faptul ca s-au facut multe lucruri in sanatate

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea, replica pentru Klaus Iohannis: Ma asteptam sa aprecieze faptul ca s-au facut multe lucruri in sanatate

Ministrul Sanatatii il contrazice pe Klaus Iohannis, potrivit caruia guvernarea PSD ignora problemele din sanatate, pacientii nemultumiti si medicii demotivati. Sorina Pintea spune ca s-au facut foarte multe lucruri si ca astepta ca presedintele sa aprecieze. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, despre legalizarea canabisului: Mi-a fost greu sa vorbesc. Fiul meu a fost condamnat pentru trafic de droguri

Sorina Pintea a marturisit ca i-a fost greu sa vorbeasca despre legalizarea canabisului in scop medicinal. Ministrul Sanatatii a declarat ca i-a fost teama sa deschida subiectul pentru ca, in urma cu 7 ani, fiul ei a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri, iar acest lucru putea fi [] .

Vaccinarea si problemele legate de controlul tutunului, abordate de ministrul Sorina Pintea in intalnirea cu comisarul european pentru sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a intalnit, marti, cu Vythenis Andiukaitis, comisar european pentru sanatate si siguranta alimentara, si au abordat tematici precum vaccinarea, evaluarea tehnologiilor medicale si problemele legate de controlul tutunului. De asemenea, s-a discutat despre alocarile bugetare pentru Sanatate in viitorul cadru multianual.

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

Sorina Pintea, despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose: A avut infarc miocardic acut. I s-au montat doua stenturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose. Ministrul sustine ca fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, insa este constient si.

SRI a aniversat 29 de ani. Klaus Iohannis a apreciat modul in care institutia si-a indeplinit misiunile pastrandu-si echidistanta politica

Serviciul Roman de Informatii SRI) a aniversat, marti, 29 de ani de activitate, presedintele Klaus Iohannis apreciind modul in care SRI si-a indeplinit misiunile pastrandu-si echidistanta politica si si-a reconfigurat activitatile pentru a se pune in acord deplin cu modificarile substantiale de legislatie nationala.

Klaus Iohannis pune PNL la treaba pentru Referendumul pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis isi pune partidul sa intre in campanie pentru referendumul pentru justitie. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru psnews. ro ca in biroul executiv al partidului.

Klaus Iohannis: Una dintre prioritatile mandatului meu este promovarea preventiei si a educatiei pentru sanatate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut marti, la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul Forumului Global Drepturile Omului si o Lume fara Tutun. Interzicerea fumatului in.

Din aproape-n aproape. Klaus Iohannis se consulta azi cu societatea civila pe tema referendumului pentru justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. Potrivit agendei sefului statului, consultarile vor avea loc la ora 15.

Klaus Iohannis, consultari cu magistratii pentru Referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a anuntat un plan de consultari pe situatia din Justitie si implicit pentr cea pe Referendum. Presedintele vrea sa se intalneasca cu Asociatiile de Magistrati si membrii CSM. Klaus.

Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Liviu Dragnea crede ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a lamuri subiectul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )