Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sorina Sacarin, fetita din Baia de Arama, a fost readoptata de parintii ei in SUA: Nu vreau in Romania

B1 B1,
Sorina Sacarin, fetita din Baia de Arama, a fost readoptata de parintii ei in SUA: Nu vreau in Romania

Sorina Sacarin, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie de romani, a fost readoptata de acestia in Statele Unite ale Americii nr. Ce reactie a avut copila, dar mai ales, cum a decurs procedura. continuă pe B1

Ce veste a primit Sorina Sacarin, fetita adoptata din Baia de Arama. Toata lumea se astepta la asta

La un an de la plecarea sa in Statele Unite ale Americii, Sorina Sacarin a primit vestea mult asteptata! Ce se intampla acum cu fetita de noua ani din Baia de Arama?! Vestea minunata primita de Sorina Sacarin in urma cu un an, cazul Sorinei Sacarin, o fetita din Baia de Arama luata cu forta .

Sorina Sacarin a fost readoptata in SUA. Fericirea Sorinei si urmele traumei: Nu vreau in Romania

Sorina, fetita din Baia de Arama adoptata de familia Sacarin, romani stabiliti in SUA, a fost readoptata la New York de parintii ei, arata spotmedia. ro. Procedura este complet distincta de adoptia din Romania, este decisa de justitia americana, conform legilor din New York, si in urma ei, Sorina a capatat certificat de nastere american, la fel ca un copil nascut in SUA.

CORONAVIRUS |O profesoara din Constanta a fost depistata pozitv cu noul COVID-19, dupa ce a participat la ore

O profesoara de la o scoala gimnaziala din Constanta a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus dupa ce si-a tinut ora de sport. Femeia si-a facut testul in urma cu cateva zile deoarece nu se simtea.

Un barbat din Constanta a fost arestat, dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani

Un barbat din Constanta a fost retinut dupa ce si-a violat fiica in varsta de 15 ani in nenumarate randuri. Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, barbatul ar fi fost descoperit in.

Un elev de la o scoala din Galati a fost depistat cu COVID-19

Primele infectii cu coronavirus au inceput sa apara la scurt timp dupa inceperea scolilor. Un elev de clasa a VI-a de la Scoala Nr. 22 Dimitrie Cantemir din Galati a fost confirmat cu.

Drama unei cantarete din Romania: a fost inselata de 80 de ori si i-a murit fratele

Ghinioanele se tin lant de cantareata de muzica populara Saveta Bogdan. Nu a avut o viata deloc usoara, a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu ii face nepoti. Cantareata de muzica populara trece printr-o mare suferinta. Drama vietii ei: a fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, .

Un barbat din Dej a fost batut de agentii de paza ai unei sali de jocuri. M-au batut pana la inconstienta in mai multe reprize (VIDEO)

Un videoclip revoltator a devenit viral pe internet. Un barbat din Dej a fost agresat de mai multi agenti de paza in fata unei sali de jocuri. Iubita barbatului a cerut ajutorul agentilor de.

Pistolarul din Voluntari a fost prins de politisti

Barbatul care a tras cu un pistol intr-un centru comercial din Voluntari a fost gasit de politisti, .

Bogdan Simion, candidat la o primarie din Dambovita, a fost ucis de COVID-19. Si daca voi muri tot voi castiga

Bogdan Simion, candidat la o primarie din Dambovita, a fost ucis de COVID-19.

O femeie din Constanta a fost arestata dupa ce a batut 9 oameni. 4 erau politisti

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa judecatoria Constanta, o tanara in varsta de 22 de ani a fost arestata pentru ca a batut patru politisti, trei agenti de securitate si inca doua persoane. Femeia a fost arestata dupa ce a batut 9 oameni Procurorii spun ca conflictul a inceput intr-un local din Constanta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )