Libnet.ro
UNICEF

16:15

Oamenii, ingroziti de tragedia de la ATI Piatra Neamt: Au murit cu zile, din cauza unor incapabili

Adevărul Adevărul,
Oamenii, ingroziti de tragedia de la ATI Piatra Neamt: Au murit cu zile, din cauza unor incapabili

Opinia publica este ingrozita de tragedia petrecuta la sectia de Anestezie Terapie Intensiva ATI) de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Oamenii remarca faptul ca persoanele care se aflau in sectia ATI, in seara de sambata, 14 noiembrie, au fost condamnati la moarte de doua ori. continuă pe Adevărul

Primele imagini din salonul ATI Piatra Neamt, devastat de flacari

Au aparut imagini cu salonul din sectia de terapie intensiva de la Spitalul din Piatra Neamt, distrus de incendiul in urma caruia 10 persoane au murit.

Incendiul de la ATI Piatra Neamt. Ce scrie presa de afara despre cea mai mare tragedie dn Romania, dupa Colectiv

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia.

Gabriel Diaconu, dupa declaratia lui Tataru la tragedia din Piatra Neamt: Cum sa fim toti la fel de vinovati, domnule ministru al Sanatatii?

Medicul psihiatru Gabriel Diaconnu ii explica ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de ce nu toti romanii sunt vinovati de tragedia care a avut loc sambata-seara la sectia ATI a Spitalului Judetean de urgenta din Piatra Neamt, dupa ce Tataru a spus, raspunzand unei intrebari, ca toti trebuie sa ne simtim vinovati.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

Posibila cauza a incendiului de la ATI Piatra Neamt - un injectomat, spun surse judiciare

Posibila cauza a incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pare a fi un injectomat, sustin surse judiciare citate de Mediafax. Injectomatul este o seringa automata care livreaza medicamente continuu.

Seful sectiei ATIPiatra Neamt: Pacientii n-au avut nicio sansa. Focul s-a propagat in cateva minute

MediculLiviu Ungureanu, seful sectiei ATI de la Piatra-Neamt, a povestit ce s-a intamplat de fapt in sectia pe care o conduce in noapte de sambata, cand a izbucnit incediul.

Mircea Covataru, fostul mare antrenor de lupte a Clubului Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt, a murit in incendiul de la ATI

Mircea Covataru, fostul mare antrenor de lupte a Clubului Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt a murit in incendiul de la ATI.

Fiica unui pacient mort in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Sun de 4 zile si nu am aflat nimic de el. Mi-au inchis telefonul ca ii deranjez

Rudele pacientilor internati la Spitalul Judetean din Piatra Neamt sunt confuzi si revoltati de felul in care au primit vestea tragica. Este si cazul unei femei care de patru zile nu mai stia nimic de tatal ei internat in spital. Ea acuza personalul medical ca ii inchidea telefonul de fiecare data cand suna sa mai afle informatii despre starea de sanatate a tatalui ei.

Dr. Monica Pop: Dupa parerea mea, pacientii de la Piatra Neamt nu au murit din cauza incendiului

Tragedia de la Spitalul-suport COVID din Piatra Neamt ridica mari semne de intrebare cu privire la ce s-a intamplat, de fapt, in cele doua saloane in care au murit, conform bilantului provizoriu, 10 pacienti, in urma declansarii unui incendiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )