Libnet.ro
UNICEF

16:31

Sotia l-a dat de gol! Cum a fost SURPRINS Klaus Iohannis la Palatul Buckingham?

România Liberă România Liberă,
Sotia l-a dat de gol! Cum a fost SURPRINS Klaus Iohannis la Palatul Buckingham?

Pentru ca se apropie sarabtorile de iarna, cuplul prezidential a tinut sa de fotografieze cu bradul . continuă pe România Liberă

Cum a fost surprins Klaus Iohannis pe strazile din Londra - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt, care are loc la Londra. La orele pranzului presedintele a fost surprins la o plimbare pe strazile.

Cum a fost surprins Klaus Iohannis dupa parada - FOTO

Mii de oameni au asistat, duminica, la parada militara organizata de Ziua Nationla a Romaniei in Piata Arcului de Triumf. Parada a debutat in jurul orei 11,00, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a salutat.

Catalin Predoiu, explicatii dupa ce a fost surprins discutand cu Florin Iordache pe holurile Parlamentului

Ministrul JustitieiCatalin Predoiua fost surprins pe holurile Parlamentului cand discuta cu Florin Iordache, fostul presedintele al Comisiei de modificare a Legilor Justitiei. Predoiu arata ca i-a.

IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

Klaus si Carmen Iohannis au fost prezenti, marti seara, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participat la reuniunea NATO. Pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )