Libnet.ro
UNICEF

14:30

Catalin Predoiu, explicatii dupa ce a fost surprins discutand cu Florin Iordache pe holurile Parlamentului

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu, explicatii dupa ce a fost surprins discutand cu Florin Iordache pe holurile Parlamentului

Ministrul JustitieiCatalin Predoiua fost surprins pe holurile Parlamentului cand discuta cu Florin Iordache, fostul presedintele al Comisiei de modificare a Legilor Justitiei. Predoiu arata ca i-a. continuă pe Antena3

Scandal politic pe recursul compensatoriu. Catalin Predoiu: Sustinem abrogarea legii!

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca sustine abrogarea legii recursului compensatoriu, asta dupa ce luni anunta ca legeatrebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o.

Recursul compensatoriu. Ministrul Catalin Predoiu anunta o noua lege

Recursul compensatoriu va fi inlocuit. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta,.

CATALIN PREDOIU: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca institutia pe care o reprezinta nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu, despre abrogarea recursului compensatoriu: Legea este defectuoasa. Voi explica la CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge.

Cum a fost surprins Klaus Iohannis pe strazile din Londra - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt, care are loc la Londra. La orele pranzului presedintele a fost surprins la o plimbare pe strazile.

Cum a fost surprins Klaus Iohannis dupa parada - FOTO

Mii de oameni au asistat, duminica, la parada militara organizata de Ziua Nationla a Romaniei in Piata Arcului de Triumf. Parada a debutat in jurul orei 11,00, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a salutat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )