Libnet.ro
UNICEF

08:45

Spania, cel mai mare numar de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2. Marea Britanie, un nou maxim de decese asociate Covid-19

Adevărul Adevărul,
Spania, cel mai mare numar de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2. Marea Britanie, un nou maxim de decese asociate Covid-19

Ministerul spaniol al Sanatatii a anuntat miercuri cel mai mare numar de contaminari cu SARS-CoV-2 detectate in decurs de 24 de ore, in timp ce Marea Britanie a inregistrat un nou maxim de decese asociate Covid-19. continuă pe Adevărul

China, la cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 5 luni. Autoritatile inaspresc restrictiile pentru a preveni un alt val national de infectari

China continentala a inregistrat cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele cinci luni, a anuntat autoritatea sanitara chineza, luni, pe masura ce bilantul infectarilor depistate in provincia Hebei.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant de cazuri noi din ultimele cinci luni si jumatate

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri noi de coronavirus din ultimele cinci luni si jumatate, in ciuda inchiderii a patru orase, a extinderii testarii si a altor masuri luate contra extinderii epidemiei de Covid-19, transmite Reuters.

Cel mai mare centru de vaccinare din Romania va fi la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat miercuri ca 64 de puncte de vaccinare impotriva CO.

Cel mai mare decacorn european

Startup-ul britanic Checkout. com a anuntat, marti, ca a ajuns sa valoreze 15 miliarde de dolari, in urma unei noi runde de finantari de 450 de milioane de dolari, obtinute de la o serie de fonduri de investitii.

Medicul roman distins pentru excelenta de cel mai mare spital din Londra: Lumea tace si munceste

Roxana Hotoboc 60 de ani), medic in cadrul Departamentului de Urgenta de la Spitalul St. Thomas, cea mai mare unitate medicala din capitala Angliei, a primit o diploma de excelenta din partea conducerii medicale pentru modul in care isi desfasoara activitatea.

Cea mai mare platforma de vanzari de pe DarkNet a fost dezmembrata, anunta parchetul din Koblenz

Cel mai mare site de vanzare de droguri, acte contrafacute si moneda falsa, gazduit de DarkNet, a fost dezmembrat, iar presupusul sau administrator arestat, a comunicat marti parchetul din orasul german Koblenz, transmite AFP.

A fost descoperit cel mai indepartat quasar, situat la peste 13 miliarde de ani lumina

Astronomii au descoperit cel mai indepartat quasar cunoscut, situat la 13,03 miliarde de ani lumina de Terra, iar acest quasar gazduieste o gaura neagra supermasiva cu masa de 1. 6 miliarde de ori mai mare decat cea solara, scrie space. com. Un quasar este o sursa puternica de radiatii luminoase si electromagnetice, identificata cu ajutorul radiotelescoapelor. Energia emisa de quasari se explica prin existenta unei gauri negre supermasive in centrul galaxiei.

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )