Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai mare decacorn european

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare decacorn european

Startup-ul britanic Checkout. com a anuntat, marti, ca a ajuns sa valoreze 15 miliarde de dolari, in urma unei noi runde de finantari de 450 de milioane de dolari, obtinute de la o serie de fonduri de investitii. continuă pe Hotnews

China, la cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 5 luni. Autoritatile inaspresc restrictiile pentru a preveni un alt val national de infectari

China continentala a inregistrat cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele cinci luni, a anuntat autoritatea sanitara chineza, luni, pe masura ce bilantul infectarilor depistate in provincia Hebei.

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden.

Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord: SUA sunt cel mai mare dusman al tarii

Kim Jong Un, liderul nord-coreean, a declarat ca SUA sunt cel mai mare dusman al tarii sale, afirmatie controversata inainte de inceputul mandatului de presedinte al lui Joe Biden. Kim Jong Un:.

Kim Jong Un il provoaca pe Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al nostru Coreea de Nord isi va extinde arsenalul nuclear

Kim Jong Un a facut apel pentru arme nucleare mai avansate si a spus ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al nostru, liderul nord-coreean devenind o provocare importanta pentru presedintele-ales Joe Biden dinainte sa se instaleze in functie, Reuters.

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden, relateaza AFP.

Kim Jong Un pune tunurile pe administratia Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al tarii noastre!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a cerut arme nucleare mai avansate si a declarat ca Statele Unite s.

Cea mai mare platforma de vanzari de pe DarkNet a fost dezmembrata, anunta parchetul din Koblenz

Cel mai mare site de vanzare de droguri, acte contrafacute si moneda falsa, gazduit de DarkNet, a fost dezmembrat, iar presupusul sau administrator arestat, a comunicat marti parchetul din orasul german Koblenz, transmite AFP.

Windows 10, pregatit de cea mai mare schimbare: ce vei vedea pe calculator

Odata cu Windows 10 Microsoft si-a schimbat strategia pentru sistemele de operare. E actualizat continuu si pentru 2021 e pregatit o schimbare semnificativa. Windows 10 a devenit deja cel mai.

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )