Libnet.ro
UNICEF

10:00

Spania |7 din 10 pacienti infectati cu noul coronavirus si care sunt in stare grava au peste 60 de ani

B1 B1,
Spania |7 din 10 pacienti infectati cu noul coronavirus si care sunt in stare grava au peste 60 de ani

Maria Jose Sierra, sefa Centrului pentru Coordonarea Alertelor si Urgentelor Sanitare a facut publice cateva cifre. Aceasta a declarat ca 70% dintre persoanele care sunt in stare grava au peste 60 de ani. De as. continuă pe B1

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

Trei cetateni romani au murit in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. MAE: Cati romani au fost confirmati pozitiv in strainatate

Trei cetateni romani au decedat in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre doua surori, in etate, si un barbat, potrivit Digi 24.

30 de romani din strainatate, infectati cu noul coronavirus. 7 decese de la inceputul pandemiei

Ministerul Afacerilor Externe a precizat sambata dimineata ca in prezent30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19. De asemenea, potrivit autoritatilor,de la inceputul epidemiei de COVID-19 si pana la acest moment, 7 cetateni romani au decedat ca urmare a infectiei cu COVID-19: 6 in Italia si 1 in Franta.

30 de cetateni romani confirmati in strainatate ca fiind infectati cu noul coronavirus

Grupul de comunicare strategica a anuntat, sambata, ca sapte romani au murit ca urmare a infectiei cu noul coronavirus: sase in Italia si unul in Franta.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

Femeie din Uricani infectata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici sunt izolati la domiciliu

O femeie din Uricani a fost diagnosticata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici din oras sunt izolati la domiciliu, sustine primarul Danut Buhaescu.

11 medici sunt infectati cu noul coronavirus la Spitalul Judetean Suceava

Unsprezece medici au fost diagnosticati cu coronavirus si internati in cadrul sectiei de boli infectiose din cadrul Spitalului Judetean Suceava, anunta institutia spitaliceasca intr-un comunicat.

59 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus anuntate sambata. Bilantul total a ajuns la 367 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns sambata la 367 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 59 cazuri. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate si externate 36 la Timisoara, 11 la Bucuresti, 3 la Craiova, unul la Constanta si unul la Iasi).

17 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 277 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns joi la pranz la 277 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 17 de cazuri noi. Pana acum sunt 25 de oameni vindecati, 16 la Timisoara, 8 la Bucuresti si unul la Iasi.

Liderul Madridului sustine ca 8 din 10 locuitori ai capitalei spaniole vor lua COVID-19: Se va raspandi practic la toata lumea 165 de decese in Spania, in ultimele 24 de ore

Un numar de 8 din 10 persoane din capitala Spaniei se vor infecta cu noul coronavirus, sustine Isabel Diaz Ayuso, presedintele Comunitatii Autonome Madrid, potrivit CNN. Vor avea simptome usoare, spune ea,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )