Libnet.ro
UNICEF

08:15

Spitalele din lista neagra a Ministerului Sanatatii, destinatie a 17 dintre mortii de la Colectiv

B1 B1,
Spitalele din lista neagra a Ministerului Sanatatii, destinatie a 17 dintre mortii de la Colectiv

Tragedia din data de 30 octombrie 2015 care a indoliat o tara intreaga, a dus la moartea a 64 de persoane. Incendiul din clubul Colectiv din Capitala a indoliat zeci de familii si a distrus sute de. continuă pe B1

Scandalul dezinfectantilor diluati. Spitalul din Tulcea, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii

Spitalul din Tulcea, pe langa faptul ca se confrunta cu o acuta lipsa de medici, pune in pericol si sanatatea pacientilor.

Spitalului din Radauti, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii, in scandalul dezinfectantilor. Manager: Nu e vorba despre nici un fel de neconformitate

Ministerul Sanatatii a facut publica lista unitatilor sanitare in cadrul carora au fost depistate probe neconforme in urma controalelor realizate prin intermediul Directiilor de Sanatate Publica din tara. Astfel, Spitalul de Psihiatrie Campulung Moldovenesc, Spitalul Psihiatrie Boli Cronici Siret, Spitalul municipal Radauti, Spitalul orasenesc Gura Humorului si Spitalul municipal Falticeni si-au facut aparitia pe aceasta lista.

Spitalul Orasenesc Bumbesti Jiu, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii. A folosit dezinfectant diluat de laHexiPharma

Singurul spital din judetul Gorj in care s-au depistat nereguli in privinta este Spitalul Oranesesc Bumbesti Jiu.

Spitalele din Slatina si Caracal, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii. Probele de sanitatie au fost neconforme

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina si Spitalul Municipal Caracal sunt pe lista celor 50 cu probleme, publicata in urma cu putin timp pe site-ul Ministerului Sanatatii. in 29 aprilie in spitale s-au efectuat teste de sanitatie pentru a se stabili eficienta produselor dezinfectante furnizate de firma Hexi Pharma, iar in cele doua cazuri au fost probe neconforme.

Lista spitalelor in care au fost descoperite nereguli. Noua spitale din Bucuresti, pe lista neagra

Ministerul Sanatatii a facut publica lista unitatilor spitalicesti in care au fost descoperite probe neconforme, in urma scandalului privind dezinfectantii diluati. Este vorba despre nu mai.

Scandalul dezinfectantilor: Cetatenii cer Ministerului Sanatatii lista spitalelor cu probleme

Aproximativ 400 de persoane au solicitat Ministerului Sanatatii, pana la ora 12. 00, lista spitalelor la care au fost descoperite probleme in ceea ce priveste solutiile dezinfectante, a precizat jurnalistul Catalin Tolontan.

Scandalul dezinfectantilor: Internautii ies in strada. Ei cer Ministerului Sanatatii o ancheta obiectiva

Rezultatele controalelor efectuate de Ministerul Sanatatii in spitalele din Romania a starnit nemultumiri in randul populatiei. Astfel, internautii vor sa iasa in strada, vineri, incepand cu ora 19.

Cristian Busoi: Reprosez Ministerului Sanatatii ca nu a actionat imediat dupa Colectiv, cand s-a relevat clar ca avem o problema cu infectiile intraspitalicesti (VIDEO)

UPDATE: Legislatia pune probleme atunci cand este vorba despre rezolvarea situatiei din sistemul medical, a declarat Cristian Busoi pentru B1 TV. Acesta a mai sustinut ca exista un proiect de modificare a.

Vopseaua se spala, protestul trece. O firma de salubrizare incearca sa curete petele rosii de pe treptele Ministerului Sanatatii (FOTO)

In urma protestului de astazi, din fata Ministerului Sanatatii, in care trei persoane imbracate ca niste doctoriau varsat vopsea rosie pe treptele institutie a ramas doar. culoarea.

Protest la Ministerului Sanatatii, intrarea institutiei a fost vopsita in rosu de manifestanti: Acesta e celebrul dezinfectant diluat de zece ori care curata perfect (VIDEO, FOTO)

Protest inedit in fata Ministerului Sanatatii! Un grup de persoane au nascocit o maniera nemaiintalnita de a manifesta impotriva masurilor luate de minister in ceea ce priveste.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )