Libnet.ro
UNICEF

12:00

Spitalul din Bucuresti in care 16 paturi de ATI au stat nefolosite. Nu sunt specialisti!

Antena3 Antena3,
Spitalul din Bucuresti in care 16 paturi de ATI au stat nefolosite. Nu sunt specialisti!

16 paturi de ATI au stat nefolosite peste doua luni la Spitalul Witting din Bucuresti. Unitatea a fost desemnata spital COVID la sfarsitul lui iulie, insa sectia de ATI a stat inchisa din cauza lipsei de specialisti. continuă pe Antena3

Cum face bani Clotilde Armand. E singurul primar din Bucuresti care procedeaza asa

Primarul ales pentru Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand este una din cele mai boggate persoane in acst moment. Cum reusit acest lucru si de ce este singura in aceasta postura, cititi in randurile care urmeaza. Cum face bani Clotilde Armand Conform unor informatii publicate de ZF si preluate de Mediafax, noul primar ales la .

inca un liceu de top din Bucuresti trece in scenariul rosu. Un cadru didactic de la Sfantul Sava a fost testat pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

Inca un liceu de top din Capitala intra in schenariul rosu, dupa aparitia primului caz de COVID-19 din unitatea de invatamant. Este vorba despre Liceul Jean Monnet din Bucuresti. in total, elevii de la 28.

Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel. Toti romanii trebuie sa il foloseasca

Ce este mai frumos decat sa iesi din dus sa te infasori intr-un prosop mare si pufos. Cu totii avem in casa prosoape de diferite dimensiuni si este important ca prosoapele sa isi pastreze moliciunea spalare dupa spalare. Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel Dar inainte de a .

Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala, potrivit Mediafax.

16 tablouri gasite fara documente de provenienta intr-un targ din Bucuresti

Politia Capitalei a gasit intr-un targ din Bucuresti 16 tablouri semnate de artisti cunoscuti si rea.

Noua scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu

Noua institutii de invatamant din Bucuresti, intre care patru licee, au trecut in scenariul rosu, di.

Tataru sustine ca in toate spitalele din Bucuresti sunt locuri pentru pacientii cu COVID-19: Gestionarea locurilor si a pacientilor revine medicului curant Speram sa mentinem cazurile noi la 2.000

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ne aflam in cea de a doua faza a primului val al pandemiei de coronavirus si ca spera ca aceasta crestere a numarului zilnic de imbolnaviri sa poata fi mentinuta la 2. 000 si, daca sunt respectate masurile de protectie, sa scada apoi la 1. El mai sustine ca sunt locuri in spitalele din Bucuresti pentru pacientii COVID-19, precizand ca 176 de bolnavi sunt intubati la Terapie Intensiva.

PSD nu mai poate cere anularea alegerilor din Bucuresti pentru ca termenul a expirat

Liderii PSD au mentionat de mai multe ori in spatiul public anularea alegerilor din Bucuresti, dar a.

CIOLACU: Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )