Libnet.ro
UNICEF

12:45

Spitalul din Deva ramas in aer in plina pandemie. Toata conducerea a demisionat

Antena3 Antena3,
Spitalul din Deva ramas in aer in plina pandemie. Toata conducerea a demisionat

In plina criza generata de pandemia de coronavirus, Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ramas fara conducere. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Demisii in lant, in plina epidemie de COVID-19. Spitalul din Deva a ramas fara manager si director

La sfarsitul lunii martie, Managerul Spitalului Judetean Deva de la vremea respectiva, Daniela Rosca, a fost suspendat din functie, din cauza felului in care a gestionat situatia raspandirii infectiei cu noul.

VIDEO inmormantare cu alai in plina pandemie la Zimnicea: zeci de persoane au condus lagroapa o ruda a primarului

In plina pandemie de coronavirus, la Zimnicea, masina mortuara este urmata de un alai din care fac parte cel putin 20 de persoane.

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat - Tataru

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat, dupa modelul de la Suceava, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Criza coronavirus la Spitalul Judetean Deva. Managerul si directorul medical au demisionat

Criza coronavirus persista la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. Managerul si directorul medical au demisionat din functii, dupa o saptamana.

Investitie la tara in plina pandemie de COVID-19. Banci de peste 10.000 de euro, platite unui fost angajat al primariei

Oficialii unei primarii rurale din judetul Botosani au cumparat in plina pandemie de coronavirus banci de peste 10. 000 de euro pentru odihna cetatenilor iesiti la plimbare. Firma de la care au fost cumparate bancile apartine unui fost angajat al primariei.

Scandal la Spitalul Judetean din Deva: Muncim pana la epuizare!

Sindicatul medicilor din Spitalul Judetean Deva reclama mai multe abuzuri si cere interventia ministrilor Sanatatii si Muncii: 14 zile de munca, selectia subiectiva a angajatilor in stare avansata de epuizare fizica si medic aflat in autoizolare acasa, adus la munca.

Spitalul din Deva ar putea fi militarizat, dupa modelul Suceava. Nelu Tataru: Miercuri voi fi acolo si voi lua o decizie (VIDEO)

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, ar putea fi militarizat, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, in direct pe B1.

Minune in plina pandemie de coronavirus. Coroana de spini a Mantuitorului Iisus Hristos a inflorit

Un semn de speranta in Italia ingenunchiata de pandemie vine dintr-o biserica din orasul Ponza.

in plina pandemie de Coronavirus, Parlamentul a decis majorarea salariilor cu chiar 100% pentru unii angajati platiti din fonduri publice

Parlamentul a modificat Legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Salariile personalului din cardul Institutului pentru studierea problemelor minoritatilor nationale se vor majora cu 100%, scrie Mediafax. ro .

in plina pandemie, sute de oameni au format o coada uriasa la DSP Bucuresti - VIDEO

A fost din nou coada pana in strada la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, unde sute de oameni au asteptat la rand pentru eliberarea unei adeverinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )