Libnet.ro
UNICEF

22:15

Spitalul din Hunedoara se doteaza cu echipamente medicale pentru depistarea coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Spitalul din Hunedoara se doteaza cu echipamente medicale pentru depistarea coronavirusului

Mai multe echipamente medicale necesare depistarii cazurilor de coronavirus vor fi achizitionate de spitalul municipal din Hunedoara. continuă pe Adevărul

Spitalul municipal din Hunedoara va fi dotat cu un aparat care testeaza, in timp real, infectia cu COVID-19

Autoritatile locale din Hunedoara au alocat fonduri pentru achizitionarea unui aparat medical care permitetestarea, in timp real, a persoanelor suspecte de infectia cu noul coronavirus. De asemenea, de la.

Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale. Cati bani va oferi

Atunci cand oamenii sunt in situatii grele, sunt cele mai bune momente ca sa-si arate compasiunea si suportul pentru cei din jur. Printre acestia se numara si sportiva romanca, Simona Halep. Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale in aceasta dimineata, pe contul sau de facebook, Simona Halep a decis sa anunte ca va dona o .

COVID-19: Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale

Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale. Pe lista se aflaechipamente medicale de terapie intensiva, cum ar fi ventilatoarele;echipamente individuale de protectie, cum ar.

Pandemia Covid 19. Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale

Comisia Europeana a decis joi sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile UE in contextul pandemiei de COVID-19, masura urmand sa intre in vigoare de vineri.

Comisia Europeana instituie prima rezerva strategica europeana de echipamente medicale

Comisia Europeana a decis Astazi sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile UE in contextul pandemiei de COVID-19.

Coronavirus: Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale Cum functioneaza

Comisia Europeana a decis sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile Uniunii Europene in contextul pandemiei de coronavirus. Bugetul UE initial al rezervei este de 50 de milioane de euro.

Donald Trump recurge la o lege de razboi, pentru a accelera productia de masti si echipamente medicale

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca recurge la Legea pentru Productia de Aparare pentru a accelera fabricarea de masti si echipamente medicale necesare pentru combaterea pandemiei de coronavirus si a spus ca o estimare potrivit careia somajul din Statele Unite ar putea atinge 20% este scenariul cel mai pesimist, relateaza Reuters.

Siegfried Muresan cere Comisiei Europene suspendarea taxelor vamale la importul de echipamente medicale

Deputatul european Siegfried Muresan PNL PPE) a cerut, astazi, intr-o scrisoare oficiala adresata presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si comisarului european pentru Economie, Paolo Gentiloni, ca Uniunea Europeana sa elimine temporar toate tarifele vamale de import aplicate echipamentelor de protectie, precum si altor echipamente medicale de care statele membre au nevoie pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

O tona de dezinfectanti si zeci de echipamente medicale, capturate de politisti in Bucuresti si Ilfov (FOTO)

Politia Capitalei a descins, joi, la mai multe adrese in Bucuresti si judetul Ilfov, capturand cantitati cantitati uriase de dezinfectanti si alte echipamente medicale. La aceasta ora, politisti.

Jumatate de tona de dezinfectanti si zeci de echipamente medicale, capturate in urma unor perchezitii

Jumatate de tona de dezinfectanti si zeci de echipamente medicale au capturat in aceasta dupa-amiaza ofiterii Politiei Capitalei in urma unor descinderi efectuate in Bucuresti si judetul Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )