Libnet.ro
UNICEF

13:01

Spitalul municipal din Hunedoara va fi dotat cu un aparat care testeaza, in timp real, infectia cu COVID-19

B1 B1,
Spitalul municipal din Hunedoara va fi dotat cu un aparat care testeaza, in timp real, infectia cu COVID-19

Autoritatile locale din Hunedoara au alocat fonduri pentru achizitionarea unui aparat medical care permitetestarea, in timp real, a persoanelor suspecte de infectia cu noul coronavirus. De asemenea, de la. continuă pe B1

Hotii au spart masina de curierat rapid si au furat dezinfectantii pentru spitalul municipal din Lugoj

O masina ce trebuia sa aduca dezinfectanti la spitalul din Lugoj nu a mai ajuns in orasul timisean dupa ce flacoanele au fost furate.

Spitalul din Hunedoara se doteaza cu echipamente medicale pentru depistarea coronavirusului

Mai multe echipamente medicale necesare depistarii cazurilor de coronavirus vor fi achizitionate de spitalul municipal din Hunedoara.

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi.

Spitalele din Hunedoara lasate fara dezinfectanti: hotii au pradat transportul pe traseu!

Sute de litri de dezinfectant destinati unor spitalelor din Lugoj si Hunedoara au fost furate pe dru.

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala anunta ca isi reduce activitatea, in contextul pandemiei de coronavirus, astfel ca au fost anulate consultatiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezinta o urgenta medicala.

Mihaela Buzarnescu sustine cu o donatie Spitalul Gerota din Bucuresti

Impresionata de evenimentele in desfasurare cauzate de coronavirus, jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu anunta ca va face o donatie pentru Spitalul Gerota.

UPDATE Spitalul Colentina din Capitala, pozitie oficiala dupa ce a fost transformat in centru pentru tratarea bolnavilor de COVID-19

UPDATE Spitalul Clinic Colentina a oferit o prima reactive oficiala pe acest subiect, explicand ca, din 16 martie, toate internarile sunt oprite, pentru ca unitatea medicala va fi transformata in centru.

Spitalul Judetean din Sfantul Gheorghe reduce cu 50% numarul internarilor in plina epidemie de coronavirus. Se fac doar operatii urgente

Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantul Gheorghe anunta, in plina epidemie de coronavirus, ca va restrange numarul internarilor si vor fi efectuate doar operatiile grave, din cauza lipsei de sange si a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )