Libnet.ro
UNICEF

20:30

Spitalul din Ramnicu Sarat pierde un infectionist in plina pandemie. Lipseste de o saptamana de la serviciu

Adevărul Adevărul,
Spitalul din Ramnicu Sarat pierde un infectionist in plina pandemie. Lipseste de o saptamana de la serviciu

In plina pandemie de coronavirus, sectia de boli infectioase a spitalului municipal Ramnicu Sarat a ramas cu un singur medic, pensionar. Dupa ce unitatea medicala a fost nominalizata ca spital tampon pentru pacientii cu Covid-19, unul dintre cei doi medici specialisti ai sectiei a demisionat, fara sa isi justifice decizia. continuă pe Adevărul

FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie. Un mesaj foarte bun!

Marian Godina a iesit in teren, in plina pandemie de coronavirus. Acesta s-a echipat cu o masca de protectie pentru a-si face datoria, dar si cu arma din dotare, Marian Godina a pus imaginea pe contul sau de Instagram. FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie Marian Godina a postat recent .

OPINII De ce am ales sa imi pastrez cumpatul, in plina pandemie

Suntem in plina pandemie, de pe ecranele televiziunilor de stiri se napustesc spre mine burtiere panicate, numarul de morti si noi infectati tot creste, peste tot in lume e rau, politia ma pandeste sa imi dea amenda daca ma aventurez prea departe, nici tinerii nu sunt feriti, mai bine bagam toti capul sub plapuma si asteptam sa fie bine.

Razboi intre America si Iran, in plina pandemie de COVID-19? Donald Trump: Avem informatii ca se pregateste un atac viclean

In plina pandemie de coronavirus, Donald Trump a facut o declaratie socanta pe contul sau de Twitter, alimentand tensiunile dintre SUA si Iran: Potrivit informatiilor noastre, Iranul si protejatii sai.

in plina pandemie, romanii inca circula cu trenul si spun ca nu sunt speriati de coronavirus - VIDEO

In plina pandemie oamenii inca circula cu trenul. Fie nevoiti, fie doar sa isi viziteze familiile, romanii traverseaza in continuare tara. Multi spun ca nu sunt speriati de virus.

Coronavirus: Rusia si China promoveaza campanii de fake news cu scopul de a slabi UE in plina pandemie- raport

Moscova si Beijingul continua sa promoveze o campanie de dezinformare pe retelele sociale cu scopul de a submina Uniunea Europeana si partenerii acesteia, in plina pandemie, se arata intr-un raport invocat de Politico. eu.

Controverse aprinse pe amanarea ratelor bancare, in plina pandemie

Ordonanta de Urgenta prin care a fost aprobata amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice si juridice a nascut controverse aprinse, in plina pandemie de coronavirus. Cei mai multi acuza faptul ca forma aprobata de Executiv difera foarte mult fata de ceea ce autoritatile anuntasera inainte.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Sinteza zilei. O asistenta de la spitalul din Botosani rupe tacerea

O asistenta de la spitalul din Botosani isi striga disperarea, dupa ce, potrivit informatiilor Antena 3, cel putin 32 de cadre medicale de acolo ar fi infectate cu coronavirus.

Nelu Tataru, emotionat dupa vizita la spitalul din Arad: O tanara din Sicilia ne trateaza pe noi!

Nelu Tataru a facut declaratii dupa vizita la spitalul din Arad. Ministrul Sanatatii sustine ca personalul este cu moralul scazut. Totodata acesta a fost impresionat de o tanara rezident din Sicilia care a venit sa aiba girja de pacientii din Romania.

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )