Libnet.ro
UNICEF

18:45

Spitalul Judetean din Ploiesti: Situatia este dramatica Personalul este suprasolicitat, in garda la ATI sunt doar 2 medici rezidenti Doua sectii sunt inchise, fiind focare de COVID

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Judetean din Ploiesti: Situatia este dramatica Personalul este suprasolicitat, in garda la ATI sunt doar 2 medici rezidenti Doua sectii sunt inchise, fiind focare de COVID

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, cea mai mare unitate sanitara din judetul Prahova, spun ca se confrunta cu o situatie dramatica din cauza lipsei de personal. Probleme majore sunt la ATI, la Unitatea de Primiri Urgente, dar si la Sectia de Interne, doua focare de boala fiind acum active la doua sectii ale spitalului care, de altfel, sunt inchise. continuă pe Hotnews

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Ploiesti: 17 persoane au fost testate pozitiv

La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a fost depistat un nou focar de COVID-19, in conditiile in care 17 angajati ai Sectiei Chirurgie 1 au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Violeta Tanase,.

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii COVID19

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii infectati cu COVID-19. Anuntul a fost facut, joi, de Marian Petrache, presedinte Consiliul Judetean Ilfov. Masura a fost.

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru pacientii cu COVID-19

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii cu COVID-19, a anuntat, astazi, presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean de Copii Galati

Un numar de 12 cadre medicale de la Spitalul Judetean de Copii Galati au fost confirmate cu Covid-19.

Unitatea mobila ATI trimisa la Spitalul Judetean Galati dupa vizita lui Tataru nu functioneaza, din lipsa de personal

Unitatea mobila ATI adusa de IGSU la Spitalul Judetean Sf. Andrei din Galati dupa vizita facuta saptamana trecuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu poate functiona pentru ca nu are personal suficient specializat pe terapie intensiva pentru a putea asigura atat activitatea curenta din spital, cat si cea suplimentara, a declarat, miercuri, directorul spitalului, Alina Valentina Dobrea.

Medic de la Spitalul Judetean Arad, cercetat disciplinar dupa ce a postat pe Facebook imagini cu spitalul inundat: Personalul are obligatia de a apara cu loialitate prestigiul spitalului I se reproseaza si utilizarea de aparate foto fara aprobarea conduc

Un medic de la Spitalului Judetean de Urgenta din Arad este cercetat disciplinar de catre conducerea unitatii medicale dupa ce a postat pe Facebook imagini cu o sectie inundata in urma ploilor. Lui i se reproseaza inclusiv utilizarea de aparate foto in spital fara aprobarea conducerii. Doctorul, care a fost convocat in vederea desfasurarii procedurii cercetarii disciplinare, acuza o represiune de tip stalinisto-comunist.

Spitalul Judetean Ilfov a fost desemnat spital suport pentru pacienti cu Covid

Spitalul Clinic de Urgenta Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru pacienti cu Covid, a.

Cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistate cu COVID-19

Mai multe cadre medicale din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu au fost diagnosticate cu COVID-19.

Bomba de aviatie de 200 kilograme, gasita in zona unui complex rezidential din Ploiesti

O bomba de aviatie de 200 de kilograme a fost gasita, astazi, in zona unui complex rezidential din nordul municipiului Ploiesti, la fata locului fiind asteptat un echipaj de la Unitatea Speciala de Interventie de la Ciolpani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )