Libnet.ro
UNICEF

12:00

Spitalul Regional din Iasi: A fost lansata licitatia pentru achizitia de servicii de verificare tehnica

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Regional din Iasi: A fost lansata licitatia pentru achizitia de servicii de verificare tehnica

Procedura de licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de verificare tehnica pentru Spitalul Regional din Iasi a fost lansata de Ministerul Sanatatii pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene SICAP si JOUE). continuă pe Hotnews

Focar de coronavirus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi: 28 de cadre medicale si pacienti au COVID-19

Douazeci si opt de cazuri de coronavirus au fost confirmate la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, fiind vorba despre 13 pacienti si 15 cadre medicale. Managerul spitalului, Lucian Eva, a precizat ca toate cadrele medicale diagnosticate revenisera din tura libera, dupa 14 zile in care ar fi urmat sa stea izolate.

Zece cadre medicale de la Spitalul Nicolae Oblu din Iasi, confirmate pozitiv cu COVID-19

Zece cadre medicale, majoritatea asistente, de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi, au fost depistate cu COVID-19, dupa intoarcerea la serviciu, a declarat, managerul unitatii, Lucian Eva.

Un barbat suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Iasi

Un barbat de 40 de ani a fugit din spitalul Sfantul Spiridon din Iasi in timp ce i se faceau investigatile medicale.

Zece cadre medicale ale Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, confirmate cu Covid

Zece angajati ai Spitalului de Neurochirurgie din Iasi au fost depistati cu coronavirus. Va avealoc o ancheta epidemilogica, iar medicii si pacientii spitalului vor fi testati.

O asistenta medicala a murit la scurt timp dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a decedat la nastere Familia acuza o culpa medicala

O asistenta medicala in varsta de 27 de ani a murit la cateva ore dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a murit la nastere, iar mama, cateva ore mai tarziu. Familia spune ca femeia a avut o sarcina fara probleme, ca facuse analize suplimentare in strainatate si ca medicul a chemat-o pentru cezariana cu cateva saptamani mai devreme fata de cum o programase initial. Politia a declansat o ancheta pentru a stabili daca este vorba despre culpa medicala.

Fostul episcop de Husi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Iasi au dispus, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului episcop al Husilor, Corneliu Barladeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, si a fostului calugar arhimandrit, Sebastian Cristi Jitaru, informeaza Ziare. com.

Primarul din Iasi catre premierul de la Chisinau: Ati vorbit urat despre tara care v-a ajutat

Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica, i-a transmis un mesaj sefului Guvernului de la Chisinau, .

Preotii voodoo din Haiti isi pregatesc templele pentru a primi pacienti bolnavi de COVID-19

Liderii voodoo din Haiti le-au cerut preotilor sa caute un remediu secret pentru noul coronavirus si sa pregateasca mai multe camere de initiere in temple pentru a primi pacienti, scrie NBC News, citat de Mediafax. in Haiti, cea mai saraca tara din America, serviciile de asistenta medicala moderne sunt rare si prea scumpe pentru majoritatea populatiei. De aceea, cei mai multi locuitori apeleaza la remediile din plante si practicile ritualice ale preotilor houngan sau ale preoteselor mambo, practicanti de voodoo, pentru a se vindeca. Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in Haiti, in ultimele doua saptamani numarul cazurilor a crescut de aproape cinci ori si a ajuns la 865. intre timp, in randul populatiei practicante de voodoo se vorbeste despre o febra misterioasa.

Ferma din Marea Britanie, cerere controversata pentru englezi: Trebuie sa vorbeasca fluent romana

O firma a postat site-ul proiectului guvernamental Culege pentru Marea Britanie un anunt controversat in care subliniaza ca cei interesati trebuie sa vorbeasca fluent bulgara sau romana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )