Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta . continuă pe Playtech

Ce a spus o vedeta din Romania despre Gina Pistol. Smiley va lua foc dupa dezvaluirea asta

Codin Maticiuc a fost provocat de Catalin Maruta sa raspunda la cele mai indraznete intrebari. Vestitul crai de Dorobanti a facut si un top al celor mai pasionale femei celebre din viata lui. Iar cu o siguranta debordanta, Codin Maticiuc a dezvaluit ca iubita lui Smiley, Gina Pistol, e in top. Ce a spus o .

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

Mediastandard.ro: Raul spre mai rau. Situatia presei din Romania, in declin (si) din cauza pandemiei de coronavirus

Un raport realizat de Centrul pentru Studiul Democratiei arata ca, desi parea ca situatia mass-mediei din Romania nu putea sa se deterioreze, nivelul libertatii presei a scazut in ultimii ani. Pe langa problemele cu care jurnalistii se confruntau deja, precum presiunile politice, lipsa transparentei si a asumarii raspunderii din partea autoritatilor, criza coronavirusului a consolidat o reducere suplimentara a spatiului pentru jurnalism independent si de calitate, se arata in studiu.

Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari.

Biroul Electoral Central a decis. Un nou tur de scrutin in trei comune din Romania, unde candidatii sunt in situaie de balotaj

BEC a decis, in cursul zilei de sambata, organizarea unui nou tur de scurtin pentru trei comune din Romania, unde sunt candidati in situatii de balotaj, informeaza Agerpres. Potrivit hotararii ce a fost.

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru .

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Care au fost cele mai mari probleme generate de pandemie pentru firmele din Romania si cum vor trece managerii peste criza

Oamenii de afaceri din Romania, investitori, manageri si angajati cu functii de raspundere din majoritatea domeniilor economice, privesc cu precautie la perspectivele economiei, in contextul accentuarii problemelor financiare determinate de pandemia COVID. 67% dintre managerii chestionati intr-un barometru comandat de o companie de consultanta se concentreaza pe restructurarea afacerilor.

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )