Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cocktailul de anticorpi primit de Donald Trump. Ar putea fi folosit si in Romania: care este piedica

B1 B1,
Cocktailul de anticorpi primit de Donald Trump. Ar putea fi folosit si in Romania: care este piedica

Presedintelui SUA, Donald Trump, i s-au administrat o serie de medicamente aflate in teste clinice, pentru tratarea simptomele Covid-19. Acestea includ remdesivir, dexametazona steroida si un cocktail experimental. continuă pe B1

Ce este cocktailul de anticorpi primit de Trump drept tratament pentru COVID-19 si cand ar putea fi folosit si in Romania

Presedintele Donald Trump a primit chiar dupa debutul simptomelor un cocktail de anticorpi monoclonali selectati din cei mai eficienti in lupta cu virusul, acestia actionand prin blocarea replicarii virusului si reducerea incarcaturii virale. Medicamentul nu este inca disponibil publicului larg, dar ar putea fi utilizat in studii clinice, inclusiv in Romania, doar ca aici nu exista inca aprobarea Agentiei Nationale a Medicamentului, spun medicii.

EXCLUSIV Institutul Matei Bals, primul spital din Europa unde se testeaza cocktailul de anticorpi luat de Donald Trump pentru COVID-19. Medicul Adrian Marinescu: Ar putea sa reprezinte o solutie net superioara Remdesivirului

EXCLUSIV Tratamentul pe care Donald Trump l-a primit pentru noul coronavirus si care a devenit revelatia momentului in ceea ce priveste lupa cu pandemia de COVID-19 va fi testat si in Romania. Institutul Matei.

Digi24: VIDEO Cocktail-ul de anticorpi pe care l-a primit Trump este revolutionar si trateaza direct cauza bolii. Ar putea fi folosit si in Romania

Presedintele Donald Trump a primit un cocktail de anticorpi monoclonali cu dublu rol - de reducere a intensitatii simptomelor si de micsorare a incarcaturii virale a pacientului. Medicamentul primit de Trump nu este inca disponibil publicului larg, insa utilizarea lui ar putea fi esentiala in tratarea cazurilor grave de Covid-19.

Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro.

Medicii sunt ingrijorati ca Donald Trump ar putea fi tratat in exces pentru ca este VIP

Medicii presedintelui american Donald Trump folosesc aproape toate medicamentele din arsenalul disponibil pentru tratarea infectiei cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, iar unii specialisti sunt ingrijorati ca.

Presedintele SUA ar putea fi externat chiar luni. Cum se mai simte Donald Trump, potrivit medicului sau

Presedintele american Donald Trump ar putea fi externat din spital chiar luni, pe masura ce continua sa se recupereze din COVID-19, sustin doctorii sai, potrivit Sky News. Donald Trump, presedintele SUA, ar.

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump .

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP.

Poti invinge si aceasta lupta, Donald Trump!

Pentru Romania, realegerea presedintelui Donald Trump este in interesul national al tarii. Niciun p.

Ce tratament pentru COVID a urmat Donald Trump

Donald Trump pare ca si-a revenit extrem de repede dupa infectarea cu virusul care a omorat deja peste 210. 000 de americani. Iata ce tratament pentru COVID a urmat Presedintele! .

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )