Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce spune un psiholog despre crima din gelozie de la Timisoara. De ce a omorat-o Sergiu pe Elena. Posibile explicatii

Antena3 Antena3,
Ce spune un psiholog despre crima din gelozie de la Timisoara. De ce a omorat-o Sergiu pe Elena. Posibile explicatii

O poveste de dragoste ce pare perfecta se termina cu o crima si o tentativa de suicid la Timisoara. Un cuplu casatorit in urma cu un an, macinat de gelozia lui. Barbatul de 29 de ani si sotia lui in. continuă pe Antena3

Ce spune un psiholog despre bataia unor eleve intr-un parc din Timisoara

Doua eleve se bat intr-un parc din Timisoara, in mijlocul unui grup de alti copii care nu intervin. Scenele par desprinse dintr-un film de arte martiale, cu pumni, crosee, lovituri de picior si genunchi.

Detaliul cumplit despre accidentul din Ungaria: in realitate, au fost zece victime

Un detaliu cumplit s-a aflat despre accidentul din Ungaria. O femeie, una dintre victime, era insarcinata. in tragicul accident si-a pierdut viata si sotul sau. Stire in curs de.

CRIMA oribila in Timisoara! Un barbat si-a UCIS sotia, apoi a incercat sa se SINUCIDA, intrand cu masina intr-un stalp! Ce a urmat ... (VIDEO)

O crima infioratoare zguduie Timisoara. Un tanar de 29 de ani din Gorj si-a ucis cu sange rece sotia, apoi a incercat sa-si ia zilele intr-un mod teribil. S-a urcat la volanul masinii sale si a gonit cu ma.

Accident Ungaria. Dezvaluirile facute de un psiholog despre soferul care a provocat tragedia

Dependenta de telefon si social media a provocat o tragedie, a comentat psihologul Cezar Lauretiu Cioc accidentul rutier din Ungaria, in urma caruia 9 romani au murit. Soferul autovehiculului era intr-o.

Catalin Maruta spune ADEVARUL despre casnicia lui cu Andra: Facem TOATE lucrurile pe care le face orice om normal...

Cuplul Catalin Maruta-Andra suscita un maxim interes, direct proportional cu suma celebritatii lor. Doua staruri intr-o casa nu pot decat sa fascineze opinia publica avida de povesti din viata.

Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ungaria, unde sapte romani si-au pierdut viata

O tragedie cumplita a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

Ludovic Orban, despre criticile din PNL legate de plangerea penala: Fake news!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi seara, despre declaratiile unor lideri liberali din teritoriu care nu ar fi fost de acord cu demersul sau de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica.

Fifor, despre dezertorii din PSD: Este o lipsa crasa de onoare si de respect

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de.

Detalii tulburatoare despre accidentul din Ungaria. Microbuzul ar fi functionat in ilegalitate

Apar noi detalii in cazul teribilului accident din Ungaria, in care noua persoane si-au pierdut viata. Vezi si: Accident cumplit in Ungaria. Noua romani au murit Potrivit celor mai recente informatii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )