Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce spune tatal lui Matteo Politi despre faptele fiului sau:Nu l-am mai vazut de opt ani. Ne auzeam din cand in cand

Antena3 Antena3,
Ce spune tatal lui Matteo Politi despre faptele fiului sau:Nu l-am mai vazut de opt ani. Ne auzeam din cand in cand

Matteo Politti, falsul medic italian a fost retinut miercuri aseara, dupa ce a pretins ca este chirurg estetician si a facut zeci de operatii la mai multe clinici private din Bucuresti. Jurnalistii italieni. continuă pe Antena3

Tatal lui Matteo Politi:Nu l-am mai vazut de opt ani

Tatal lui Matteo Politi, cel care a pretins ca este chirurg estetician si a facut zeci de operatii la mai multe clinici private din Bucuresti, a declarat ca nu stie nimic de fiul sau si ca nu s-au mai vazut de 8 ani de zile.

Matteo Politi, barbatul care s-a dat drept medic: V-am spus deja ca nu sunt un fals medic si ca nu imi place sa fiu numit asa

Matteo Politi, barbatul cu opt clase acuzat ca a profesat medicina cu acte false reactioneaza. Politi spune ca a platit bani grei pentru a obtine toate avizele de care avea nevoie. in exclusivitate.

O pacienta mutilata de Matteo Politi a facut marturii cutremuratoare: Am ramas cu o gaura in nas. M-a macelarit

O pacienta mutilata de medicul escroc Matteo Politi face marturii cutremuratoare. Aceasta spune ca viata sa a devenit un adevarat cosmar dupa ce a fost operata de medicul fals. Interventia a fost un.

Impostorul medic italian Matteo Politi: Din clipa in care statul roman mi-a recunoscut diplomele, ma numesc medic

Matteo Politi, alias doctorul Matthew Mode, a facut declaratii in cadrul unei emisiuni TV, unde spune, printre altele, ca are tot dreptul de a profesa in Romania pentru ca i-au fost recunoscute si echivalate diplomele.

Directia de Sanatate Publica recunoaste ca i-a eliberat parafa de medic italianului Matteo Politi: Facem ancheta interna

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a recunoscut, marti dupa-amiaza, ca i-a eliberat parafa de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins ca este medic si a operat la 5 clinici private din Capitala. Parafa a fost eliberata pe data de 23 martie 2018. Conducerea institut807;iei a demarat o ancheta interna s807;i a sesizat Comisia de disciplina de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului in care funct807;ionarul public din cadrul biroului mai sus ment807;ionat a solut807;ionat solicitarea domnului Matteo Politi, precizeaza DSP Bucuresti.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul lui Matteo Politi

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul italianului Matteo Politi, acuzat ca a facut operatii in mai multe clinici private din Romania desi nu avea acest drept, sesizarea vizand posibila incalcare a dreptului la ocrotirea sanatatii.

Iubita lui Matteo Politi, prezenta la audierea escrocului italian: Nu are logica

Matteo Politi, alias Matthew Mode, escrocul care a operat in patru clinici private din Romania fara sa aiba studii de medicina, a ajuns, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 care va decide.

inca o victima a chirurgului Matteo Politi. Nasul meu arata ca un snitel batut pe tocator

A aparut a doua victima care acuza ca a fost mutilata de chirurgul cu 8 clase. O femeie de 60 de ani, din Capitala, care a facut mai multe interventii, inclusiv o rinoplastie se plange ca a fost mutilata de parcagiul Matteo Politi.

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )