Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce a spus o vedeta din Romania despre Gina Pistol. Smiley va lua foc dupa dezvaluirea asta

Playtech Playtech,
Ce a spus o vedeta din Romania despre Gina Pistol. Smiley va lua foc dupa dezvaluirea asta

Codin Maticiuc a fost provocat de Catalin Maruta sa raspunda la cele mai indraznete intrebari. Vestitul crai de Dorobanti a facut si un top al celor mai pasionale femei celebre din viata lui. Iar cu o siguranta debordanta, Codin Maticiuc a dezvaluit ca iubita lui Smiley, Gina Pistol, e in top. Ce a spus o . continuă pe Playtech

Smiley si Gina Pistol au plecat in vacanta cu Speak. Cum a fost ascunsa viitoarea mamica

Gina Pistol si Smiley vor deveni pentru prima data parinti. Vedeta este in al doilea trimestru de sarcina si, conform apropiatilor, a fost nevoita sa anuleze toate evenimentele la care ar fi trebuit sa se prezinte, pentru a avea mai multa grija de ea si copil. Cu toate acestea, medicul nu i-a interzis sa plece .

Smiley si Gina Pistol vor avea o fetita

Desi se vorbeste despre asta deja de mai bine de o luna, Smiley si Gina Pistol au recunoscut public abia acum. Gina este insarcinata, iar cei doi vor deveni curand parinti de fetita.

VIDEO Smiley si Gina Pistol au confirmat ca vor deveni parinti si au vorbit in premiera despre relatia lor: Nici nu am indraznit sa ma bucur

Gina Pistol 38 de ani) si Smiley 37 de ani) au confirmat ca asteapta un copil, dupa zvonurile lansate in presa in urma cu cateva luni. Cei doi au vorbit in premiera despre relatia lor de dragoste, care dureaza de trei ani, si au marturisit ce apreciaza cel mai mult unul la altul.

Ce avere are Smiley. Cantaretul si Gina Pistol au anuntat ieri ca vor deveni parinti

Smiley este, de multi ani, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Acesta este un barbat implinit pe plan material, el avand o avere uriasa, dar si in plan personal, dupa ce iubita lui, Gina.

Gina Pistol a facut marele anunt. Povestea aproape dramatica din spatele sarcinii

Smiley si Gina Pistol au facut primele declaratii despre sarcina. Cei doi au o relatie de aproape de ani, pe care au facut-o publica abia acum cateva luni. Ei au facut un videoclip special pentru fani lor, in care au vorbit pentru prima data despre sarcina frumoasei blondine. Povestea aproape dramatica din spatele sarcinii. Anuntul .

Gina Pistol a vorbit pentru prima data despre sarcina: Mie doctorii nu mi-au dat sanse si tocmai asta a fost surpriza!

Noi acum inseamna TREI! Asa au decis Gina Pistol si Smiley sa le spuna fanilor ca vor deveni parinti. Cu lacrimi in ochi, cele doua vedete spun ca sunt fericite si ca incep sa contureze un Acasa al lor. intr-un interviu postat pe YouTube, cei doi au vorbit despre emotia aflarii vestii si despre planurile lor de viitor.

Gina Pistol a recunoscut oficial: Este insarcinata (VIDEO)

Gina Pistol a recunoscut oficial ca este insarcinata si ca impreuna cuSmiley vor deveni parinti. Anuntul a fost facut de vedeta TV pe pagina sa de Facebook. in urma unor analize medicale,.

Top 8 vedete din Romania batute de iubitii lor. Scene dramatice cu celebritatile arse cu tigara sau lovite cu bestialitate

Si-au jurat iubire si loialitate, dar povestile lor au sfarsit sub o ploaie de pumni si palme. Arse cu tigara, taiate cu lama sau pur si simplu snopite in bataie, asta au ajuns sa traiasca unele vedete din showbiz-ul romanesc. Pare-se ca acest cosmar, in care cele despre care se spune ca nu trebuie atinse .

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )