Libnet.ro
UNICEF

06:00

STARE DE ALERTA! Mai multe BOMBE au fost descoperite la FOCSANI, in apropiere de E85! ZONA ar putea fi EVACUATA (FOTO)

B1 B1,
STARE DE ALERTA! Mai multe BOMBE au fost descoperite la FOCSANI, in apropiere de E85! ZONA ar putea fi EVACUATA (FOTO)

Descoperire exploziva la Focsani! Sase bombe din al II-lea Razboi Mondial au fost descoperite in apropiere de E85. Sursa foto:ziaruldevrancea. ro Printr-un apel 112 din municipiul. continuă pe B1

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

Un barbat care a atacat mai multe femei in lifturile blocurilor din Capitala a fost capturat noaptea trecuta. Individul actiona in Sectorul 2

Un barbat suspectat de tentativa de viol si talharie a fost capturat la doar sase ore dupa ce a atacat o tanara de 22 de ani pe care a incercat sa o violeze in liftul unui bloc din Sectorul 2. Individul este suspectat de mai multe astfel de atacuri. El a fost retinut, iar la aceasta ora se afla in fata judecatorului care va decide daca emite pe numele lui un mandat de arestare preventiva.

Barbatul suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli din Cluj-Napoca, prins de politisti si retinut

Barbatul de 36 de ani cautat de politistii clujeni, fiind suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli dintr-un cartier din Cluj-Napoca, a fost prins si retinut pentru 24 de ore.

Primarii ingropate in datorii. Topul judetelor cu cele mai multe restante

Tot mai multe primarii au facturi neachitate catre diversi furnizori. O statistica Jurnalul arata ca la nivelul intregii tari au fost inregistrate restante de 195 milioane de lei, in crestere cu 7 milioane de.

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Tinerii din generatia millennials au de doua ori mai multe sanse sa se confrunte cu probleme de depresie si anxietate

Un studiu recent arata ca tinerii din generatia millennial au de doua ori mai multe sanse sa se confrunte cu probleme de depresie si anxietate. Cercetatorii pun aceasta problema pe seama sentimentului de singuratate tot mai des resimtit de noua generatie.

Boala cauzata de paine afecteaza tot mai multe persoane. Simptomele pe care ai putea sa le ai

Tot mai multe persoane sunt diagnosticate la ora actuala cu intoleranta la gluten, numita si boala celiaca. Se estimeaza ca aceasta afecteaza o persoana din 200, la nivel mondial. in cazul acestor.

Alerta in Toronto. O duba a intrat in pietoni: mai multe victime

O duba a intrat in pietoni, pe o strada din orasul canadian Toronto. Potrivit Politiei, au fost ranite aproximativzecepersoane, insa nu se stie momentan cat de grav. Populatia a fost sfatuita.

Asistenta medicala cu mai multe vieti. Cum a supravietuit in urma a trei tragedii navale

Femeia considerata cea mai norocoasa din lume a decedat in 1971, in patul ei, la varsta cu 84 de ani, doborata de o insuficienta cardiaca.

Descoperire socanta in Botosani. O tanara ucisa cu mai multe lovituri de cutit, a fost gasita la marginea unei paduri

O tanara, a carei identitate nu a fost inca stabilita a fost gasita moarta, miercuri dupa-amiaza, intr-o padure de la marginea municipiului Botosani. Potrivit cadrelor medicale care au ajuns la fa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )