Libnet.ro
UNICEF

20:30

Starea pacientilor care au fost transferati de la Piatra Neamt la Iasi. Detalii de la medicii care ii ingrijesc

Adevărul Adevărul,
Starea pacientilor care au fost transferati de la Piatra Neamt la Iasi. Detalii de la medicii care ii ingrijesc

Toti pacientii care au fost transferati sambata, 14 noiembrie, de la Piatra Neamt la Iasi se afla la sectia de Terapie Intensiva. Potrivit medicilor, trei dintre ei sunt in stare grava. continuă pe Adevărul

Rudele pacientilor arsi la ATI COVID Piatra Neamt, chemate urgent sa ia trupurile de la morga

Familiile indurerate au fost chemate urgent sa ridice trupurile pacientilor arsi in sectia ATI COVID Piatra Neamt. Oamenii spun socati ca li s-a recomandat sa faca inmormantarea luni, chiar daca nu s-a realizat necropsia. Unii dintre ei sunt in izolare si se intreaba cu disperare cum vor putea sa ii inmormanteze asa cum se cuvine pe cei dragi.

Primele imagini din interiorul sectiei ATI care a ars la Spitalul de la Piatra Neamt. Zece persoane au murit aici incercand sa lupte cu Covid-19 (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL)

In urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au fost declarate decedate 10 persoane, internate cu COVID-19. Medicul de garda a suferit arsuri de gradul III si IV si urmeaza sa fie transferat.

Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an numiti politic! Institutia se afla in subordinea Consiliului Judetean condus de baronul PSD Ionel Arsene

Tragedia de laSpitalul Judetean Neamt, unde sambata seara au murit zece persoane intr-un incendiu la Sectia ATI Covid, scoate la iveala nereguli cu care se confrunta de ani buni Piatra-Neamt.

Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an. Actualul, numit acum trei saptamani

Din luna octombrie 2019 si pana in luna octombrie 2020, Spitalul de Urgenta Piatra-Neamt a avut in toata aceasta perioada opt manageri.

Fiica uneia dintre pacientele care au murit in incendiul de la Piatra Neamt: Daca nu ma trimitea mama sa ii duc bagajele, muream si eu acolo langa ea

Fiica uneia dintre pacientele decedate in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a povestit duminica, 15 noiembrie, ca mama ei era bine cand a plecat de la unitatea medicala si s-a dus acasa. Daca nu ma trimitea mama sa ii duc bagajele, muream si eu acolo langa ea, mai spune ea. Cumnata unui alt barbat care a murit a precizat ca acesta are o fiica plecata in Italia care deja i-a transmis ca va da spitalul in judecata.

Echipa nationala de fotbal ajuta familiile celor care au murit in tragedia de la Piatra Neamt! Gestul facut de tricolori

Tricourile de joc pentru meciul cu Norvegia vor fi purtate de tricolori la partida organizata la Mogosoaia intre componentii lotului national, dupa care vor ajunge la oameni care fac donatii pentru familiile celor care au murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

Pacientii de la ATI COVID Piatra Neamt, transferati la Spitalul mobil de la Letcani

Pacientii de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt sunt transferati in noaptea de sambata spre duminica la Spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judete.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Fiica unui pacient mort in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Sun de 4 zile si nu am aflat nimic de el. Mi-au inchis telefonul ca ii deranjez

Rudele pacientilor internati la Spitalul Judetean din Piatra Neamt sunt confuzi si revoltati de felul in care au primit vestea tragica. Este si cazul unei femei care de patru zile nu mai stia nimic de tatal ei internat in spital. Ea acuza personalul medical ca ii inchidea telefonul de fiecare data cand suna sa mai afle informatii despre starea de sanatate a tatalui ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )