Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce presupune starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce presupune starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis

Mai multe tari din Europa au decretat deja stare de urgenta, care va intra in vigoare si in Romania incepand de luni, in contextul raspandirii COVID-19. continuă pe Antena3

Ce presupune starea de urgenta. Cele mai importante 12 masuri. Efecte directe pentru populatie. S-a aplicat doar pentru Miron Cozma

Presedintele Klaus Iohannis va decreta stare de urgenta la inceputul saptamanii viitoare ca masura suplimentara pentru a combate raspandirea coronavirusului. Starea de urgenta e reglementata de o ordonanta de urgenta din 1999, adoptata pentru a bloca asaltul minerilor din Valea Jiului, condusi de Miron Cozma, spre Capitala. Ulterior, ordonanta a mai suferit cateva modificari in Parlament in timpul guvernarii Nastase. Iata ce prespune.

Guvernul a explicat ce presupune Starea de urgenta ce va fi decretata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va d.

Marcel Ciolacu: Starea de urgenta decretata de Iohannis nu are ca scop intensificarea panicii, ci o coordonare eficienta a actiunii autoritatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a solicitat autoritatilor sa fie foarte atente la modul in care comunica public pentru a nu crea panica in randul populatiei.

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de .

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

CORONAVIRUS. Avocatul Poporului ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta

Avocatul Poporului, Renate Weber, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa declanseze starea de urgenta din cauza raspandirii cazurilor de infectare cu coronavirus, in contextul in care seful statului a.

Avocatului Poporului cere presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta

Avocatul Poporului solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta, iar Parlamentului Romaniei sa o incuviinteze, pentru limitarea raspandirii infectarii cu coronavirus.

Avocatului Poporului cere presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta

Avocatul Poporului solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta, iar Parlamentului Romaniei sa o incuviinteze, pentru limitarea raspandirii infectarii cu coronavirus.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )