Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear, conventional si de rachete ale Iranului, a declarat duminica un oficial american, Washingtonul argumentand ca reintra in vigoare sanctiunile ONU, in pofida opozitiei atat a tarilor aliate cat si a celor adversare. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite sustin ca sanctiunile ONU contra Iranului au reintrat in vigoare si anunta ca cei care le incalca vor fi pedepsiti

Statele Unite au proclamat unilateral in cursul noptii de sambata spre duminica, ca sanctiunile Natiunilor Unite contra Iranului sunt din nou in vigoare si au promis sa ii pedepseasca pe cei care le incalca, intr-un gest care risca sa mareasca izolarea lor, dar si tensiunile internationale, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

America, lovitura dura pentru chinezi. TikTok si WeChat, interzise in Statele Unite: ce a decis Administratia Trump

TikTok si WeChat vor fi interzise in Statele Unite, potrivit unui nou set de reguli adoptate de Administratia Trump. Statele Unite au pus de multa vreme gand rau aplicatiilor provenite din.

Elevii romani pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

Ambasada Statelor Unite a anuntat, luni, o noua editie a programului FLEX, prin care elevii romani d.

Descarcarea aplicatiilor TikTok si WeChat, blocata incepand de duminica in Statele Unite

Descarcarea aplicatiilor chineze TikTok si WeChat va fi blocata in Statele Unite incepand de duminica, a anuntat vineri Departamentul pentru Comert, citat de NBC.

TikTok s-ar putea lista la bursa in Statele Unite

Compania chineza ByteDance planuieste sa listeze la bursa TikTok Global, noua companie care va opera popularele aplicatii video scurte din Statele Unite, sustin surse citate de Reuters, citate de startupcafe. ro.

TikTok s-ar putea lista la bursa in Statele Unite

ByteDance incearca sa incheie un acord cu Casa Alba, care sa previna interdictia TikTok in Statele Unite, despre care vorbeste de multa vreme presedintele Donald Trump.

Cum vor arata oamenii peste 1.000 de ani. Ce schimbari se vor produce in corpul omenesc

Oamenii se schimba de la un secol la altul, atat structural, cat si din punct de vedere fizic. Asadar, ne-am putea intreba inca de pe acum oare cum va arata omenirea peste un mileniu. Cum vor arata oamenii peste 1. 000 de ani De mentionat este ca in urma cu 10. 000 de ani, oamenii au dezvoltat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )