Libnet.ro
UNICEF

22:31

Statistica. Doar o treime dintre alegatorii din estul Ucrainei voteaza la scrutinul din 25 mai. Petro Porosenko, favorit la presedintie

România Liberă România Liberă,
Statistica. Doar o treime dintre alegatorii din estul Ucrainei voteaza la scrutinul din 25 mai. Petro Porosenko, favorit la presedintie

Prooccidentalul Petro Porosenko este, conform sondajelor, in pozitia de mare favorit in cursa pentru alegerile prezidentiale din Ucraina. insa doar o treime dintre alegatori din estul rusofon al tarii, devastat de o insurgenta separatista sunt dispusi sa participe la scrutinul din 25 mai. continuă pe România Liberă

Imperiul miliardarului Rinat Ahmetov se implica in criza din estul Ucrainei

Calmul a revenit marti la Mariupol, in sud-estul Ucrainei, dupa mai multe zile de violente sangeroase care au implicat prorusii si fortele ucrainene, in parte gratie implicarii miliardarului Rinat Ahmetov, omul puternic din aceasta regiune.

Statele Unite si Uniunea Europeana nu recunosc referendumul separatist din estul Ucrainei

Statele Unite si Uniunea Europeana considera ilegale referendumurile separatiste organizate in estul Ucrainei de catre miscari separatiste proruse, astfel ca nu vor recunoaste rezultatele, informeaza.

Oleksandr Turcinov: Referendumul din estul Ucrainei este o farsa propagandistica fara efecte juridice

Referendumul organizat duminica de separatistii prorusi in estul Ucrainei reprezinta o farsa propagandistica, fara efecte juridice, a declarat, luni, presedintele interimar ucrainean, Oleksandr Turcinov,.

Kremlin: Rusia respecta expresia vointei separatistilor din estul Ucrainei

Kremlinul a anuntat, luni, ca Rusia respecta expresia vointei ucrainenilor din estul tarii, care au organizat duminica un referendum pe tema independentei,.

Doar Rinat Ahmetov aduce pacea in estul Ucrainei

Estul Ucrainei isi incepe negocierile pentru autonomie cu piciorul stang: doar implicarea oligarhului Rinat Ahmetov a calmat un bastion separatist, iar oamenii miliardarului reprezinta acum legea si ordinea.

Viktor Ianukovici indeamna Kievul sa retraga mercenarii din estul Ucrainei

Presedintele-demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, indeamna Administratia proeuropeana de la Kiev sa retraga mercenarii si trupele din Donetk, Lugansk si Odesa si sa inceteze actiunile violente impotriva.

Der Bild: 400 de mercenari Blackwater lupta in estul Ucrainei, de partea Kievului

Aproximativ 400 de mercenari apartinand renumitei firme private de securitate din SUA, Academi - fosta Blackwater, sunt implicati in operatiunea militara antiterorista derulata de guvernul de la Kiev in sud-estul Ucrainei, informeaza cotidianul Der Bild.

Violente in estul Ucrainei. Sase militari ucraineni, ucisi in confruntari cu rebelii. Lider separatist, impuscat la Lugansk

Sase militari ucraineni au fost omorati, iar alti opt au fost raniti in confruntari cu insurgenti prorusi, in estul Ucrainei, anunta autoritatile de la Kiev, citate de AFP.

Politica pasilor marunti spre dezastrul din estul Ucrainei

Deunazi, cand alergam de la o sectie de votare la alta, incercand sa-mi fac o idee cat mai clara despre ce se intampa momentan in Ucraina, am intalnit un cuplu. Tineri, cu un copil de cativa anisori de mana, imbracati bine, intr-un cuvant, visul oricarui jurnalist pentru un interviu.

Rusia respecta votul ucrainienilor din estul tarii, facand un apel la dialog intre Kiev si separatisti

Rusia a anuntat carespecta vointa exprimata de ucrainenii din estul tarii prin referendumul de duminica, cerand insa ca Kievul si separatistii sa apeleze ladialog, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )