Libnet.ro
UNICEF

19:00

STEFAN RADU OPREA: Exportatorii, una dintre solutiile pentru reducerea deficitul comercial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STEFAN RADU OPREA: Exportatorii, una dintre solutiile pentru reducerea deficitul comercial

Reducerea deficitului comercial este un obiectiv principal din punct de vedere al comertului, iar acest lucru se poate face doar cu ajutorul exportatorilor si al programelor specializate din cadrul ministerului, a declarat, astazi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea. continuă pe Ziarul Bursa

THE BURSA CONFERENCE - THE STRATEGY FOR ROMANIAS DEVELOPMENT / STEFAN-RADU OPREA, MINISTER FOR THE BUSINESS SECTOR, TRADE AND ENTREPRENEURSHIP: The national trade strategy does not answer Romania 's current needs

We have a national trade strategy which is valid until 2020, but which does not answer Romania 's current needs, says Stefan Radu Oprea, minister in charge of the Business Sector, Trade and Entrepreneurship.

Trump: SUA au una dintre cele mai curate clime

Intalnirea dintre Donald Trump si Printul Charles a durat cu 75 de minute mai mult decat era programat dupa ce Charles a incercat sa il convinga pe presedintele american de pericolele schimbarilor climatice, insa Trump a insistat ca SUA au una dintre cele mai curate clime si a dat vina pe alte natiuni pentru criza climatica, relateaza The Guardian.

Iga Swiatek, una dintre surprizele de la Roland Garros: Cum a inceput sa joace tenis, accidentarea din ziua in care a implinit 18 ani si visul de a juca impotriva Simonei Halep

Iga Swiatek 104 WTA) este una dintre surprizele placute ale actualei editii de la Roland Garros. A implinit 18 ani pe 31 mai si a reusit sa ajunga pana in optimile Grand Slam-ului de la Paris la prima sa participare pe tabloul principal. intr-un interviu pentru WTA, tanara poloneza a povestit despre cum a inceput sa joace tenis, ce a determinat-o sa-si doreasca sa devina jucatoare profesionista si cum s-a accidentat chiar de ziua ei. Swiatek a marturist ca unul din visurile sale era sa joace impotriva Simonei Halep, precizand ca si o infrangere in fata numarului 3 WTA ar fi frumoasa.

Secretarul de stat american, la un summit cu un ministru roman: Dreptul la proprietate, statul de drept si predictibilitatea, conditii pentru ca guvernele sa nu mai sugrume mediul de afaceri (VIDEO)

Ministrul roman pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan-Radu Oprea, a participat la Summit-ul Global pentru Antrepenoriat/ Global Entrepreunership Smmit GES) 2019, organizat la Haga. in.

Radu Tudor, despre colaborarea dintre Basescu si Securitate: Atat de penibila incercarea admiratorilor lui Basescu de a pune batista pe tambal

Radu Tudor a comentat pe blogul sau despre colaborarea fostului presedinte Traian Basescu cu Securitatea. Atat de penibila incercarea admiratorilor lui Traian Basescu din presa loiala si din CNSAS.

HOROSCOP 7 IUNIE. Protectie divina pentru una dintre zodii. incepe un drum nou

Horoscop 7 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Directia pe care o ai la dispozitie duce la rezultate concrete, dar dezavantajul e ca dureaza mult pana ajungi acolo. Cand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )