Libnet.ro
UNICEF

18:15

Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primaria Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primaria Constanta

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat de organizatia municipala Constanta a Uniunii Salvati Romania USR) candidat al acestei formatiuni la alegerile de anul viitor pentru Primaria Constanta. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primaria Constanta

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat de organizatia municipala Constanta a Uniunii Salvati Romania USR) candidat al acestei formatiuni la alegerile de anul viitor pentru Primaria Constanta.

Stelian Ion, desemnat candidatul USR pentru functia de primar al Constantei

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidat al USR pentru alegerile locale din Constanta, potrivit unui comunicat de presa transmis de USR Constanta si citat de Mediafax. El a sustinut ca e hotarat sa smulga Constanta din ghearele PSD, care a sufocat orasul zeci de ani la rand.

Nicusor Dan e increzator ca va avea sustinerea USR in cursa pentru Primaria Capitalei: E un partid cu o puternica democratie interna. Acolo chiar conteaza vointa membrilor (VIDEO)

Nicusor Dan s-a aratat increzator ca va fi candidatul USR pentru Primaria Capitalei. El a sustinut ca are incredere in democratia din acest partid si deja are un vot in favoarea sa. USR e un partid cu .

inchisoarea din Marea Britanie in care a fost incarcerat Oscar Wilde pentru relatie homosexuala a fost scoasa la vanzare

Inchisoarea din Reading - o puscarie victoriana cunoscuta pentru ca aici a fost incarcerat Oscar Wilde pentru indecenta de a fi facut sex cu un barbat - este de vanzare, a anuntat joi Marea Britanie, relateaza Reuters.

Chichirau: Pe 10 octombrie vom avea candidatul USR la Primaria Iasi, dupa care vom intra in negocieri cu cei de la PLUS, apoi poate si cu cei de la PNL si PMP, sa avem un candidat comun

Cosette Chichirau, inscrisa in competitia interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Iasi, a declarat ca Uniunea, dupa ce isi va alege candidatul, va purta negocieri cu cei din PLUS, apoi.

Candidatul belgian pentru functia de comisar pe Justitie spune ca a discutat deja cu Kovesi si promite un mecanism de monitorizare a statului de drept in toata UE inca de anul viitor

Belgianul Didier Reynders parte din grupul Renew Europe), propus drept comisar pentru Justitie a declarat in cadrul audierii sale din Parlamentul European ca a discutat deja cu Laura Codruta Kovesi si ca isi doreste operationalizarea noii institutii a Procurorului European cat mai rapid. Reynders a adresat si elefantul din sala de audieri: acuzatiile de coruptie care i se aduc din nou.

O tanara din Ardeal a fost parasita de logodnic pentru o alta femeie. Atuncis-a rugat la moastele Sfintei Parascheva - Ce s-a intamplat apoi

O tanara din Ardeal a trecut prin momente extrem de grele dupa ce a fost parasita de logodnic pentru o alta femeie. Astfel, tanara, cu sufletul distrus, a mers la biserica sa se roage la moastele.

Agresorul celor doua femei lovite pe strada, in Bucuresti, a fost arestat. Mesajul politistilor pentru cei care au ajutat la identificarea barbatului

Un barbat de 33 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si ulterior arestat preventiv, in dosarul celor doua femei agresate, in seara de 24 septembrie, in Sectorul 6 al Capitalei. in urma cazului inregistrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )