Libnet.ro
UNICEF

17:30

Stim adversara Simonei din turul secund la Roland Garros! Halep are 7-0 in meciurile directe

Adevărul Adevărul,
Stim adversara Simonei din turul secund la Roland Garros! Halep are 7-0 in meciurile directe

Irina Begu a invins-o, duminica seara, in runda inaugurala a turneului de la Roland Garros, pe Jill Teichmann si o va intalni pe Simona Halep in faza urmatoare a competitiei. continuă pe Adevărul

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Simona Halep, regina din nou la Roland Garros?

Astazi incepe o editie usor atipica a Roland Garros, competitia de Mare Slem care a furat inimile tuturor impatimitilor sportului alb. Cu totii eram obisnuiti cu varianta de vara, insa din cauza pandemiei, acest turneu se va desfasura la inceput de toamna.

Roland Garros: Irina Begu, adversara Simonei Halep din turul doi Meci intens cu Jil Teichmann

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, faza a competitiei in care se va duela cu Simona Halep, principala favorita. in primul meci de la Paris, Irina a avut parte de un meci foarte dificil cu Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA).

Halep, prima reactie dupa victoria de la Roland Garros! Romanca a suflat intr-un tort aflat la sute de kilometri distanta

Imediat dupa calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitata in studioul Eurosport, postul care transmite competitia in Romania.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roland Garros

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor tabloului feminin de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Roland Garros: Gabriela Ruse, aproape de tabloul principal Adversara sa a avut parte de un meci incredibil in primul tur al calificarilor

Gabriela Ruse 179 WTA) s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Pentru a ajunge pe tabloul principal, romanca va trebui sa treaca de Barbara Haas Austria, 143 WTA, cap de serie nr. 17), jucatoare care a avut parte de un meci cu o desfasurare incredibila in primul tur al calificarilor.

S-au tras la sorti tablourile la Roland Garros! Cum arata traseul Simonei si cu cine joaca celelalte romance in primul tur

Joi seara a avut loc tragerea la sorti a ultimului turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, competitie care va incepe saptamana viitoare.

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )