Libnet.ro
UNICEF

07:45

Stirile si articolele din Romania libera, direct pe blogul tau.

România Liberă România Liberă,
Stirile si articolele din Romania libera, direct pe blogul tau.

Stirile si articolele din Romania libera vor putea fi afisate de toti detinatorii de bloguri pe platforma WordPress cu ajutorul unui plugin recent lansat de dchipa de dezvoltare a paginii web RomaniaLibera. ro. Cu ajutorul acestei aplicatii, cititorii blogurilor pe care le administrati vor putea lectura materialele aparute in pagina de Internet a cotidianului Romania libera, pentru a fi la curent cu tot ce se intampla relevant in Romania si in intreaga lume. Se poate alege afisarea fluxului . continuă pe România Liberă

UPDATE Nymphomaniac Vol. II, interzis in cinematografele din Romania

Nymphomaniac Vol. II, care trebuia sa intre in cinematografele din Romania in 7 februarie, a fost incadrat de comisia de rating a Centrului National al Cinematografiei CNC) ca film Interzis minorilor sub 18 ani si interzis proiectiei cu public, se arata intr-un comunicat al Independenta Film, distribuitorului peliculei. In urma deciziei CNC, Nymphomaniac Vol. II nu va rula in cinematografele din Romania. UPDATE 2 Independenta Film a primit miercuri dupa-amiaza notificarea oficiala din partea comisiei de rating a CNC, cu privire la Nymphomaniac Vol. IIUPDATE Presedintele Comisiei de cultura din Senat face apel la reanalizarea deciziei interzicerii Nymphomaniac Vol.

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si.

US Army isi majoreaza efectivele din Romania.

Armata americana va incepe sa isi transfere operatiunile de la baza aeriana Manas din Kargazstan la noua baza de la Mihail Kogalniceanu, potrivit general-maiorului John OConnor, comandantul 21st Theater Sustainment Command, care a facut acest anunt intr-un interviu pentru Foreign Policy, preluat de site-ul EurasiaNet. Misiunea de la baza din Romania nu va avea aceeasi anvergura ca cea de la Manas ceea ce reflecta, partial, ca amploarea razboiului din Afganistan s-a redus. Cu toate .

Partea a doua a filmului Nymphomaniac, interzisa tuturor spectatorilor din Romania: Este caz de cenzura unic in Europa

Nymphomaniac Vol. II, care trebuia sa intre in cinematografele din Romania in 7 februarie, a primit la vizionarea comisiei de rating a Centrului National al Cinematografiei clasificarea I. Conform.

Parcul auto din Romania, aproape de 6 MIL. unitati

Parcul auto din Romania si-a mentinut cresterea de 5% si in 2013, ajungand la 5,98 de milioane de unitati, potrivit Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Premierul britanic: Nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil

Premierul britanic David Cameron a declarat, astazi, ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria, de la inceputul anului si pana in prezent, a fost rezonabil, refuzand noi masuri in domeniul imigratiei, solicitate de parlamentari conservatori, informeaza Daily Mail.

Cameron afirma ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil

Premierul britanic David Cameron a declarat luni ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria, de la inceputul anului si pana in prezent, a fost rezonabil, scrie Daily Mail. Este pentru prima data cand.

Bilantul iadului alb din Romania: 13 morti in trei zile.

Viscolul si zapada abundenta din ultimele trei zile au facute deja zeci de victime in Capitala si in tara. Prima victima a fost chiar un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt. Angajatul companiei avea 52 de ani si era din Slatina. Un alt barbat a murit in Bucuresti, dupa ce a cazut pe firele de curent electric ale CFR. Incidentul s-a produs pe pasarela care face .

Liga 1 de fotbal din Romania, pe locul 10 in clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume

Federatia Internationala pentru Istoria siStatistica Fotbalului a publicat, miercuri, clasamentul celor mai bune campionate nationale din lume, top in care Romania ocupa pozitia a 10-a. Astfel, Liga 1, car.

Explicatia asteptata de toti fanii Avicii! Uite ce spun organizatorii despre teapa cu concertul din Romania!

Unul dintre cele mai asteptate posibile show-uri ale anului in Romania, Avicii la Bucuresti, a fost infirmat, la scurt timp,.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )