Libnet.ro
UNICEF

13:30

Stirile ProTV: Berbeceanu, mesaj pentru cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Berbeceanu, mesaj pentru cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, ii critica pe cei care au modificat Legile Justitiei, iar acum se declara oripilati de cazul din Caracal. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din.

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18.

Diurne URIASE pentru magistratii care si-au luat CASE la marginea Bucurestiului: Lia Savonea, 10.300 lei pentru o naveta de 10 kilometri

Diurne babane pentru magistratii care locuiesc in suburbiile Bucurestiului. Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Inspectiei Judiciare si ai Sectiei Speciale de anchetare a judecatorilor si.

Stirile ProTV: Zeci de taxiuri abandonate in Capitala. Cat castiga soferii care au plecat la ride-sharing

Bucurestiul a intrat in criza de soferi profesionisti. Unele firme de taxi sunt nevoite sa-si abandoneze masinile, pentru ca nu mai are cine sa le conduca.

Stirile ProTV: Cum a ajuns interlopul Rechinu din Craiova sa aiba legaturi cu El Chapo

5 tineri din Craiova, membri ai unei retele care clona carduri in Mexic, au fost plasati in arest la domiciliu, dupa ce au atacat un alt roman pe o strada din Cancun.

Stirile ProTV: Discutia victimei din Caracal cu politia. Le-a spus ca e legata, ca a fost violata

Alexandra Mihaela Macesanu, victima criminalului din Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

Stirile ProTV: Amenda primita de un barbat din Galati, care a injurat politistii pe Facebook

Din spatele tastaturii si al monitorului, unele persoane au impresia ca pot spune absolut orice si pot insulta pe oricine. Cu acest lucru nu sunt de acord politistii locali din Galati, asa ca i-au aplicat amenda maxima unui barbat care i-a jignit si le-a amenintat familiile pe o retea sociala.

Stirile ProTV: Comoara ascunsa in debaralele romanilor. Valoreaza in total 800 de milioane de euro

Casele romanilor sunt pline de lucruri pe care nu le folosesc, dar nici nu se indura sa renunte la ele. 8 din 10 persoane pastreaza in locuinta obiecte care aduna praf.

Portarul Ionut Radu, mesaj pentru suporterii echipei Genoa: Sezonul acesta vrem sa ne bucuram impreuna

Capitanul nationalei de tineret a Romaniei, Ionut Andrei Radu, este pregatit sa continue evolutiile fantastice si in sezonul 2019 - 2020. Portarul in varsta de 22 de ani a oferit un interviu pentru site-ul clubului Genoa, in care a tinut sa le transmita un mesaj puternic suporterilor echipei.

Tariceanu, mesaj pentru romani: Batalia abia incepe! Capul sus! Mergem pana la capat!

Calin Popescu Tariceanu le-a transmis un mesaj romanilor, la scurt timp dupa ce a fost ales candidat al ALDE la alegerile prezidentiale. Dragi romani, Am decis sa intru in cursa prezidentiala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )