Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem!

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem in cazul disparitiei fetei din Caracal

Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din Caracal.

Viorica Dancila: Voi demisiona daca nu intru in turul doi; in sondaje nu sunt o locomotiva, dar sper sa devin una

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri seara la Digi 24 ca desi initial planul era de a avea un candidat comul la prezidentiale cu ALDE, in urma rezultatelor de la europarlamentare s-a razgandit. Totodata, premierul a afirmat ca daca nu va ajunge in turul doi, isi va da demisia.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

Dancila: Voi demisiona de la sefia PSD daca nu intram in turul 2 la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a reiterat ca va demisiona de la sefia PSD daca nu va reusi sa acceada in turul 2 al alegerilor prezidentiale, dar a punctat ca obiectivul.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

Premierul Viorica Dancila cere noi demisii: seful Politiei Romane, prefectul judetului Olt, seful IPJ Olt. Si seful Politiei Caracal si-a pierdut postul

Premierul Viorica Dancila a intervenit la o televiziune si a anuntat ca cei vinovati de cele intamplate la Caracal trebuie sa plateasca, cerand totodata mai multe demisii.

La un an dupa, Dancila sustine ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat Poate cei care erau in Piata Victoriei aveau dreptate, eu nu stiu, ca eram in concediu

La aproape un an de la reprimarea violenta de catre Jandarmerie a protestului din 10 august, premierul Viorica Dancila ramane la ideea ca ceea ce s-a intamplat seamana cu o lovitura de stat pentru ca s-a incercat intrarea cu forta in Palatul Victoria. Sefa Guvernului admite insa ca marea parte a participantilor nu au fost violenti si chiar poate aveau dreptate, dar ea nu stie pentru ca era in concediu.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

Viorica Dancila, miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul lui Adrian Nastase

Viorica Dancila a facut o miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul cel mic al lui Adrian Nastase? Decizia premierului a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial. Viorica Dancila, miscare strategica in PSD in luna ianuarie a lui 2018, cand Dancila a fost desemnata premier, Mihnea Daniel Nastase, fiul cel mic al .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )