Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stirile ProTV: Cum functioneaza gardurile cu role care vor fi montate pe sosele - animatie grafica

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cum functioneaza gardurile cu role care vor fi montate pe sosele - animatie grafica

Pe drumurile nationale vor fi instalate noi garduri de protectie pentru siguranta soferilor, spun specialistii. Sunt prevazute unele cu role care absorb din socul unui accident si ajuta masina sa revina pe carosabil fara prea mari stricaciuni. continuă pe Hotnews

Ce pensii se maresc de la 1 ianuarie. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani

Un proiect de legislativ care a fost pus in dezbatere in Senat, prevede pensii marite incepand din anul 2020. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani sunt cei care au detinut functii de militari, politisti sau functionari publici cu statut special. Pensiile vor creste de la 1 ianuarie, insa nu pentru toti romanii. Cu .

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

Dancila: Sunt destule locuri de munca unde pot sa dovedesc ca pot face performanta Un esec al meu, ca prima femeie premier, ar fi marcat multe femei care vor cariera

Viorica Dancila se declara convinsa ca daca nu va castiga alegerile prezidentiale isi va gasi un loc de munca unde poate dovedi ca face performanta. Premierul demis mai sustine ca presedintii barbati au adus dezbinare si foarte multa ura in societate, iar tara are nevoie de primul presedinte femeie. Daca eu aveam un esec, poate ca foarte multe femei care vor sa faca cariera erau marcate ca prima femeie premier a abandonat, a mai sustinut Viorica Dancila.

Stirile ProTV: Scene tulburatoare din ambulanta rasturnata in Pitesti. Filmare din timpul impactului

A aparut o filmare din interiorul ambulantei Smurd care a fost rasturnata, in urma cu o saptamana, in centrul Pitestiului. Autospeciala avea sirenele si girofarurile pornite si se grabea sa ajunga la un caz, asa ca atunci cand a vazut intersectia libera, soferul a intrat pe rosu.

Stirile ProTV: Patania unui roman dupa ce si-a vandut casa unui tanar. Cum a ramas fara o suma uriasa

In Prahova, un tanar a fost trimis in judecata dupa ce a reusit sa cheltuiasca peste 100. 000 de lei folosind un card care nu-i apartinea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )