Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Fetita batuta de parinti si data afara din casa, in frig, in Galati. Nu vreau cu mama

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Fetita batuta de parinti si data afara din casa, in frig, in Galati. Nu vreau cu mama

Politistii galateni au deschis un dosar penal pentru violenta in familie si rele tratamente aplicate minorului, dupa ce un barbat a sesizat autoritatile cu privire la faptul ca o fetita de sapte ani, batuta de parinti, a fost lasata afara. continuă pe Hotnews

Ce s-a intamplat cu fetita data afara din casa de propria mama si lasata sa moara de frig

Intr-o filmare postata de un galatean pe retelele de socializare se vede cum o fetita de 7 ani se ascunde in gradina casei unde locuia de frica mamei care o batuse. Copila este imbracata sumar, iar in picioare are niste papuci, cu toate ca afara este foarte frig.

Cine este Angelica Cobzaru, sora Gabrielei Firea. De ce a fost data afara de la Garda de Mediu

Sora Gabrielei Firea a fost data afara de la Garda de Mediu. De ce a pierdut Angelica Cobzar functia si care a fost reactia primarului general al Capitalei? De ce a fost data afara sora Gabrielei Firea de la Garda de Mediu? Ministrul Mediului a dat-o afara pe sora Gabrielei Firea. Costel Alexe a determinat-o .

Scandal, in direct la Realitatea Plus. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune. Cine este invitatul deranjant

Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, dupa ce parlamentarul PSD a ridicat tonul in timpul dezbaterilor, in direct in cadrul emisiunii Legile Puterii. inainte sa ii ceara sa plece din platoul emisiunii, prezentatoarea TV l-a prevenit in legatura cu comportamentul sau. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, .

Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru cei care dau gauri noaptea cu bormasina. Nu mi se pare normal, esti la tine in casa

Muzica data la maximum, certurile si lucrarile din apartamente facute la ore nepotrivite ne-au transformat in europenii care au printre cei mai rai vecini.

Stirile ProTV: Americanii au incercat sa ucida al 2-lea lider iranian, dupa Soleimani. Ce s-a intamplat

Dupa lichidarea generalului iranian Qassem Soleimani, fortele armate americane au avut o a doua tentativa de ucidere a unui inalt oficial iranian din Gardienii Revolutiei.

Stirile ProTV: Un roman a condus proiectul prin care scolile din Belgia au fost renovate in timp record si cu costuri minime. De ce in tara nu se poate

O lectie despre cum ne putem renova scolile cu bani privati vine din Belgia, unde intr-un sistem politic si birocratic suficient de complicat, politicienii au gasit totusi o solutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )