Libnet.ro
UNICEF

19:15

Stirile ProTV: Marturisirile unor romani din Italia, dupa ce 16 milioane de oameni au intrat in carantina

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Marturisirile unor romani din Italia, dupa ce 16 milioane de oameni au intrat in carantina

O stare de tensiune pune stapanire pe Italia. Un sfert din populatia tarii, adica 16 milioane de oameni din Nord si din Centru, sunt in carantina. in aceasta zona traiesc si muncesc peste 600. 000 de romani. Unii dintre ei confirma ca vietile lor sunt date peste cap. continuă pe Hotnews

3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Trei cetateni romani din Italia au fost depistati pozitiv cu virusul Covid-19. Cei trei sunt din provincia Trevizo, din Cremona si Bologna, informeaza MAE.

Trei romani din Italia au fost infectati cu coronavirus

Ministerul de Externe a anuntat, astazi, intr-un comunicat de presa, ca trei romani din Italia au fost infectati cu coronavirus. Acestia locuiesc in Treviso, Lombardia si Bologna.

Trei romani din Italia, infectati cu coronavirus. Una dintre persoane are si cetatenie din Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca trei cetateni romani din Italia au fost testati pozitiv pentru COVID-19, potrivit datelor obtinute in cursul zilei de joi de catre reprezentantii Ambasadei Romaniei.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

Coronavirus in Romania: 8 cazuri confirmate din care 3 vindecate Romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii

In Romania au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei dintre pacienti fiind declarati vindecati. in carantina institutionalizata se afla 21 de persoane, iar alte 12. 158 sunt in izolare la domiciliu. Potrivit autoritatilor, romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii. 27 Un tanar din Iasi, izolat la domiciliu, s-a dus sa dea examenul la scoala de soferi 16. 08 Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri15. 33 Orban ii roaga pe romanii din zonele afectate de coronavirus sa nu vina acasa de Paste13. 49 Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia 13. 31 Trei cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus.

Vela, despre blocarea zborurilor din Italia: Nu e corect, nici moral, nici patriotic

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca nu este de acord cu blocarea zborurilor din Italia spre Romania, fiind de parere ca a nu-i lasa pe romani sa se intoarca in tara nu e nici moral, nici patriotic, relateaza Mediafax.

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,.

Romanca din Italia, diagnosticata cu coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Femeia are 43 de ani si locuieste in Lombardia.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )