Libnet.ro
UNICEF

23:00

Stirile ProTV: Reactiile asistatilor social din Tg. Mures cand afla de ideea primarului. Daca n-avem loc de munca, sa nu avem nici copii?

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Reactiile asistatilor social din Tg. Mures cand afla de ideea primarului. Daca n-avem loc de munca, sa nu avem nici copii?

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea a starnit un val de reactii pe retelele sociale, dupa ce a postat un mesaj in care propune un control mai strict al celor care vor sa aiba copii. continuă pe Hotnews

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator pe malul apei. N-a mai avut putere sa scape de furia marii (FOTO)

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator.

Stirile ProTV: Datoria inventata de la care a pornit conflictul dintre interlopii Joe si Bebino. Gestul care i-a surprins chiar si pe politisti

Un temut interlop din Bucuresti, dat in urmarire dupa ce si-ar fi atacat un adversar cu sabia, s-a predat. Cezar Petcu, zis si Joe, a mers la politie, la rugamintea mamei sale, careia i-a fost perchezitionata casa luni dimineata.

Stirile ProTV: Americanii au incercat sa ucida al 2-lea lider iranian, dupa Soleimani. Ce s-a intamplat

Dupa lichidarea generalului iranian Qassem Soleimani, fortele armate americane au avut o a doua tentativa de ucidere a unui inalt oficial iranian din Gardienii Revolutiei.

Stirile ProTV: Un roman a condus proiectul prin care scolile din Belgia au fost renovate in timp record si cu costuri minime. De ce in tara nu se poate

O lectie despre cum ne putem renova scolile cu bani privati vine din Belgia, unde intr-un sistem politic si birocratic suficient de complicat, politicienii au gasit totusi o solutie.

Astepta microbuzul 310 din Constanta, cand un barbat s-a apropiat de ea. Ce a urmat este de-a dreptul revoltator

O femeie din Constanta astepta microbuzul 310, cand un barbat s-a apropiat de ea. A urmat ceva de-a dreptul revoltator, iar oamenii care asteptau nu au ramas indiferenti si au incercat sa intervina.

Investigatie la mai multe primarii din Mures. Consiliul Concurentei suspecteaza ca 11 licitatii pentru delegarea serviciilor de salubrizare au fost trucate

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie, sub suspiciunea ca 11 licitatii organizate pentru delegarea serviciilor de salubrizare, intre 2017 si 2019, de mai multe unitati administrativ-teritoriale din Mu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )