Libnet.ro
UNICEF

12:30

Stocul modern de proprietati imobiliare din Romania a depasit 11 milioane metri patrati

România Liberă România Liberă,
Stocul modern de proprietati imobiliare din Romania a depasit 11 milioane metri patrati

Stocul modern de proprietati imobiliare comerciale din Romania birouri, spatii industriale si de r. continuă pe România Liberă

LA FINALUL LUNII SEPTEMBRIE: Stocul de proprietati imobiliare a depasit 11 milioane de metri patrati

Stocul de biouri din Bucuresti se apropie de 3 milioane de metri patrati Stocul modern de proprietati imobiliare comerciale din Romania - birouri, spatii industriale si de retail - a depasit 11 milioane de metri patrati la finele lunii septembrie, dupa ce numai in acest an au fost livrate proiecte care totalizeaza peste 800. 000 metri patrati, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Apusul noii bule imobiliare din Romania este aproape

O stire recenta de la Agerpres ne arata ca noua bula imobiliara, umflata la noi dupa criza de la sfarsitul deceniului trecut cu ajutorul programului Prima Casa, este aproape de final.

Primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati pentru investitii in startup-uri IT

GapMinder Venture Partners BV si TechAngels anunta primul parteneriat din Romania dintre un investitor institutional si cei privati. in baza acestuia, GapMinder va participa in orice runda de investitii cuprinsa intre 40. 000 si 200. 000 de euro realizata de membrii TechAngels cu o suma similara, vizandu-se exclusiv startup-uri de tehnologie. La fiecare runda de investitii vor exista minim doi angel investors din zona privata.

FLORIN DANESCU (ARB): Industria bancara din Romania se simte mizerabil de peste 10 ani incoace

Industria bancara din Romania se simte mizerabil de peste 10 ani incoace, pentru ca nu este masurabila, a declarat, marti, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Florin Danescu, intr-o conferinta de specialitate.

Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Exista mereu judete codase in care nu se inghesuie romanii la sectiile de votare. Unele din aceste judete sunt Covasna sau Harghita, care de regula au prezenta relativ mai scazuta la alegeri. , comparativ cu alte regiuni din tara. Dar, mai mult decat atat, tot in aceste judete sunt si sectiile de votare unde nu s-a .

SEFUL ENEL GROUP: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace, informeaza Agerpres.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

O super-vedeta PRO TV candideaza la alegerile din Romania. Ce functie vrea sa ocupe Elena Lasconi

Elena Lasconi s-a hotarat sa candideze la urmatoarele alegeri. Locul in care doreste sa detina o functie pe viitor este inghetat din anii 1990 si pana acum. Vedeta Pro TV vrea sa readuca la viata localitatea. Elena Lasconi candideaza la urmatoarele alegeri. Ce functie vrea sa ocupe? Elena Lasconi s-a decis! Cunoscuta vedeta de la .

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )