Libnet.ro
UNICEF

21:30

Studentii Romani din Strainatate au Sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in toate colturile lumii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Studentii Romani din Strainatate au Sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in toate colturile lumii

Membrii Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS) au sarbatorit, ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei in toate colturile lumii prin evenimente si intalniri tematice. Astfel, LSRS continua traditia inceputa in 2009, reusind ca prin intermediul filialelor din intreaga lume sa contribuie la promovarea culturii nationale si a unei imagini pozitive a Romaniei. Din . continuă pe Ceaşca de Cultură

VIDEO Mii de brasoveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in Piata Sfatului

Mii de brasoveni au uitat de frigul si de vantul de afara si au venit in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala. Cu totii au venit cu drapele tricolore si au aplaudat parada militarilor.

Mii de severineni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in centrul orasului

Peste 2000 de severineni au participat luni la manifestarile organizate in centrul municipiului Drobeta Turnu Severin cu ocazia Zilei Nationale. Temperaturile foarte scazute nu i-au tinut departe de eveniment nici pe copii, care au venit in numar mare insotiti de parinti.

FOTO Parada militara, drill team spectaculos si fasole pentru toata lumea - asta li s-a pregatit brailenilor care au sarbatorit Ziua Nationala in strada

Anul acesta, brailenii au participat in numar mai mare decat de obicei la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. in ciuda frigului patrunzator, peste o mie de persoane au asistat la parada militara, la depunerile de coroane si la concertele de muzica de promenada si de muzica populara pregatite de autoritati. Mare succes la public a avut si deja traditionala fasoleacu carnati preparata la cazan.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Alexandrenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada, in ciuda vremii neprietenoase. Sute de cetateni s-au inghesuit la fasole si carnati, dupa ce au participat la ceremonia civila, miliara si religioasa organizata in cinstea zilei de 1 Decembrie.

La multi ani, romani! De cand sarbatorim 1 Decembrie drept Ziua Nationala a Romaniei

La 96 de ani de la Marea Unire, calarasenii cinstesc memoria bravilor romani prin parada militara si depuneri de coroane la Monumentul Eroilor de la Orizont. Manifestarile dedicate zilei de 1 Decembrie incep luni, la ora 11. La multi ani, Romania!.

FOTO VIDEO Cum au sarbatorit tinerii romaniZiua Nationalapeste hotare

Studentii romani care au plecat la universitati din strainatate au sarbatorit, ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei cu mese traditionale si petreceri romanesti, de care s-au bucurat alaturi de colegii lor internationali, asa cum fac si tinerii stabiliti peste hotare. Mai mult, filiala Ligii Studentilor Romani din Strainatate din Germania a lansat si o campanie inedita de promovare a tarii noastre in randul strainilor.

FOTO Mii de romani au sarbatorit Ziua Nationala cu vin fiert si fasole cu ciolan. Parada militara de la Alba Iulia, cel mai emotionant moment de 1 Decembrie

Zeci de mii de oameni au iesit astazi in strada pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Natioanale a Romaniei. Adevarul va prezinta cum au petrecut romanii ziua de 1 Decembrie.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei la Barlad

Autoritatile locale vor marca ziua de 2 decembrie, ziua nationala a romanilor, cu o serie de activitati. in acest an, municipalitatea nu mai imparte fasole cu ciolan ori sarmalute.

Pro TV, lider de audienta pe 1 Decembrie: care au fost cele mai urmarite programe in Ziua Nationala a Romaniei

De 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, postul de televiziune Pro TV, care a aniversat si 19 ani de la infiintare,ta fost pe lider de audienta cu programele special realizate.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )