Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA). continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosferaa NOAA).

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA).

NASA: 2014, cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA), potrivit AFP.

Ce artisti au castigat, oficial, cel mai bine in 2014

Reprezentantii CREDIDAM au anuntat care sunt artistii care au castigal cel mai bine, legal, in 2014, in urma difuzarilor pieselor lor pe diverse canale.

Numarul sinuciderilor din 2014, cel mai mic din ultimii 17 ani

Numarul sinuciderilor a scazut in Japonia cu 7% anul trecut, pana la 25. 374 de cazuri, cel mai redus nivel din 1997, informeaza un raport preliminar al Agentiei Nationale de Politie publicat ieri, transmite DPA.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division (video)

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division si al cincilea din istoria acestui campionat in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Eibar. Golul sau a fost foarte important, pentru ca meciul s-a terminat 1-1. In acelasi meci, fostul stelist Piovaccari a primit cartonas rosu. Iata imaginile.

Google Glass si viitorul sau: Cum sa fie un succes din poate cel mai mare esec al Google

Google Glass a venit drept un gadget impresionant, promovat intens de Serghei Brin, cofondatorul Google, si desprins parca din filmele SciFi. Totusi, nu s-a ridicat la inaltimea optimismului si analizelor. Ce mai ramane dupa inchiderea Glass Explorer? Totul! Google Glass a fost, poate, cel mai futurist gadget la care ne-am uitat in ultimii doi ani [].

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile

Atacantul echipei Real Madrid Cristiano Ronaldo a fost desemnat, miercuri seara, de Federatia Portugheza de Fotbal, cel mai bun jucator portughez din toate timpurile, informeaza Mediafax. Ronaldo a fost urmat in.

Xiaomi Mi Note este cel mai nou competitor chinezesc pentru iPhone 6 Plus

Xiaomi Mi Note este cel mai nou telefonde la compania chinezeasca, acesta urmand sa concureze pe unele piete impotriva lui iPhone 6 Plus. Despre cresterea fabuloasa de anul trecut a celor de la Xiaomi am vorbit de nenumarate ori. Compania chinezeasca a fost pentru foarte putin timp pe locul trei in topul celor mai mari [].

Olguta Vasilescu: Ponta este cel mai bun prim-ministru. Si-a respectat toate promisiunile electorale

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu exista motive pentru schimbarea conducerii partidului, adaugand ca Victor Ponta este cel mai bun premier al Romaniei de la Revolutie. Sper din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )