Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studiu: Danemarca este cea mai fericita tara din lume, in timp ce Burundi este cea mai nefericita. Pe ce loc e Romania

Adevărul Adevărul,
Studiu: Danemarca este cea mai fericita tara din lume, in timp ce Burundi este cea mai nefericita. Pe ce loc e Romania

Danemarca ocupa prima pozitie in topul celor mai fericite tari din lume, depasind Elvetia, potrivit unui studiu al Retelei de Solutii pentru Dezvoltare Sustenabila, care ierarhizeaza statele lumii in functie de conditiile de viata oferite locuitorilor, bogatie, masurile luate pentru protejarea mediului incojurator si combaterea inegalitatilor. Romania se situeaza abia pe pozitia 71, transmite agentia de presa Reuters, citata de news. ro. continuă pe Adevărul

Aici se afla cea mai lunga tiroliana din lume: se numeste Bestia si zbori cu 105 km/h ca o pasare deasupra muntilor si copacilor

Cu o lungime de 1,45 km si instalata la 260 de metri deasupra solului, aceasta este cea mai lunga si extrema tiroliana din lume, pe care prinzi o viteza de 105 km/ora, potrivit ziplinetourspr. com . Pentru amatorii de senzatii tari, poate fi o noua.

National Bank of Greece a pierdut pozitia de cea mai mare banca din Grecia, prima oara in istoria sa de 175 de ani

National Bank of Greece NBG) a pierdut pozitia de cea mai mare banca din Grecia in functie de active, pentru prima oara in istoria de 175 de ani a bancii, in favoarea Piraeus Bank, relateaza Bloomberg.

Care este cea mai buna metoda de a renunta la fumat?

Pentru fumatorii care sunt in pragul deciziei de a se lasa de fumat, un studiu efectuat recent si publicat in jurnalul Annals of Internal Medicine confirma ca cea mai buna metoda este renuntarea brusca, prin comparatie cu lasatul treptat. In cadrul unui studiu clinic, efectuat pe 700 de persoane, au fost comparate ratele de succes ale celor doua metode, iar datele la care au ajuns cercetatorii fac dovada clara ca din punct de vedere statistic persoanele care se lasa brusc de fumat au o rata de succes mai mare, pe o durata ce porneste de la patru saptamani la sase luni, decat cei care apeleaza la alte metode de renuntare in trepte.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Cea mai ciudata fobie din lume: ii e frica de mancare

O femeie din Marea Britanie sufera de una dintre cele mai ciudate fobii: fobia de mancare. Katie Donnelly, din Cheshire, sufera de o afectiune cel putin ciudata: ii este frica sa.

FOTO VIDEO Un barbat a sarit cu parasuta de pe cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat, a carui identitate a ramas necunoscuta, a sarit cu parasuta de pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra, sambata, si a reusit sa efectueze o aterizare controlata, pe o strada din partea sudica a capitalei britanice, informeaza bbc. com.

Acesta este cel mai mic origami din lume

O echipa de oameni de stiinta au dezvoltat cel mai micorigami din lume. impaturind o pelicula extrem de subtire de grafen, acestia au reusit sa-i faca o cutala scara atomica. Sa indoi sau sa impaturesti hartie e usor, dar asta pentru ca mainile tale si grosimea hartiei sunt perfecte pentru a manipula acest material cu [].

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete.

Este oficial: London Stock Exchange si Deutsche Boerse vor crea cea mai mare bursa din Europa

Bursele din Londra London Stock Exchange Group - si din Frankfurt Deutsche Boerse au anuntat oficial ca vor fuziona, pentru a forma cea mai mare piata de capital din Europa, dupa ce au obtinut aprobarea autoritatilor de reglementare in domeniu, anunta Bloomberg.

Studiu. Cea mai buna metoda de renuntare la fumat

O echipa de cercetatori a vrut sa vada care este cea mai buna metoda de renuntare la fumat si a selectionat mai multi fumatori care au vrut sa renunte la acest viciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )