Libnet.ro
UNICEF

19:15

Studiu. Irlanda este tara cea mai primitoare pentru refugiatii din Siria

România Liberă România Liberă,
Studiu. Irlanda este tara cea mai primitoare pentru refugiatii din Siria

Irlandezii au fost evaluati drept cei mai primitori cetateni europeni fata de refugiatii sirieni, conform unui sondaj efectuat de Comitetul International pentru Salvare CIS). continuă pe România Liberă

Cine este barbatul cel mai urmarit pe retelele de socializare

Dupa ce cantareata americana Taylor Swift a fost declarata vedeta cea mai urmarita pe retelele de socializare, acum s-a realizat si un studiu care a decis cine este cel mai urmarit barbat de pe Internet.

Cea mai recenta inovatie de la Pokemon Go. Fanii jocului sunt in extaz

Fanii Pokemon Go au primit un update pentru joc, valabil in Google Play Store. Optiunea Buddy este cea mai recenta inovatie de la Pokemon Go. Buddy ii permite jucatorului sa aleaga un monstrulet,.

Cea mai simpla si gustoasa salata pentru iarna. Cum se gateste ardeiul copt perfect

Gospodinele au inceput pregatirile pentru umplerea camarilor. Chiar daca varianta cea mai simpla este depozitarea legumelor in stare neprocesata in congelator, legumele isi pastreaza vitaminele si sunt la fel de savuroase si in borcane. O reteta simpla de ardei copt in otet si deosebit de gustoasa.

Cea mai buna prajitura cu pere si migdale

Aceasta nu este o prajitura ca oricare. Nu este o prajitura cu pere care oricare alta. Estea cea mai buna prajitura cu pere si migdale. Si, mai exact, este atat de moale si de aromata, incat am putea spune ca nu este o prajitura cu pere si niste cu putin aluat. Convinge-te singur de asta!.

Elena Udrea iubeste din nou. Cea mai ravnita blonda din politica a spus da unei noi povesti de dragoste. Cine este IUBITUL fostei consiliere prezidentiale si cat de HOT arata (FOTO)

Soarele a rasarit in sfarsit pe strada Elenei Udrea in ceea ce priveste viata amoroasa. Cea mai ravnita blonda din politica este din nou fericita dupa despartirea de fostul sot,.

Transalpina, cea mai buna sosea de teste auto din Europa. Sefii Renault au incheiat o colaborare cu Sectia Drumurilor Nationale (VIDEO)

Transalpina este, la momentul actual, cea mai inalta sosea din Romania, ajungand la o altitudine de 2. 145 de metri in Pasul Urdele si cea mai buna pista de incercare din Europa.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: 180 de milioane de muncitori au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore, in ceea ce ar putea fi cea mai mare greva din istoria omenirii, care a costat economia Indiei, potrivit unei estimari, 2,7 miliarde de dolari, scrie Los.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au intrat intr-o greva care s-ar putea concretiza in cea mai mare actiune de acest fel din lume, potrivit Los Angeles Times. Se pare ca, in urma estimarilor unor.

Cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci

Nu stii cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci? Nu stii de ce ingredinte ai nevoie pentru prepararea ei? Nu-nimic! Noi te invatam cum sa faci cea mai buna supa de ciuperci si alte legume proaspete. Si vei petrece si putin timp in bucatarie!.

Cea mai valoroasa culoare din lume, folosita cu 1800 de ani mai devreme decat se credea initial

Indigoul, cea mai valoroasa culoare din lume si cea pe care o gasim astazi in blugii pe care ii purtam zilnic, era folosita inca de acum 6200 de ani in Anzi. Una dintre cele mai importante inventii ale civilizatiei noastre a fost fabricarea textilelor, oamenii avand posibilitatea de a tese si de a colora haine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )