Libnet.ro
UNICEF

13:15

STUDIU: Mai mult de jumatate dintre romani nu cred in reducerile si promotiile de Craciun

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: Mai mult de jumatate dintre romani nu cred in reducerile si promotiile de Craciun

Mai bine de jumatate dintre consumatorii romani nu au incredere ca promotiile de Craciun sunt reale, iar trei sferturi prefera sa cumpere cadouri din hipermarketuri, arata un studiu efectuat de compania de market research 4Service Group Romania, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU Mai mult de jumatate dintre romani nu cred in reducerile si promotiile de Craciun

Mai bine de jumatate dintre consumatorii romani nu au incredere ca promotiile de Craciun sunt reale, iar trei sferturi prefera sa cumpere cadouri din hipermarketuri, arata un studiu efectuat de compania de market research 4Service Group Romania.

Turistii romani aleg din ce in ce mai mult destinatiile calde pentru sarbatori

Turistii romani care vor sa petreaca Revelionul in afara tarii aleg din ce in ce mai mult destinatiile calde precum Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Republica Dominicana, Mexic sau Egipt, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Boala care omoara trei milioane de oameni pe an. Jumatate dintre cei afectati habar nu au ca o au

Boala care omoara trei milioane de oameni. BPOC bronhopneumopatie obstructiva cronica) este o boala de plamani care cauzeaza anual moartea a 3 milioane de oameni, la nivel mondial, si aproape jumatate dintre pacienti nu stiu ca au boala.

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

Cati bani va incasa Smiley pentru un concert de Craciun la Slobozia. Primaria ii achita mai mult de jumatate din bugetul pentru Serbarile Iernii

Smiley, unul dintre cei mai in voga artisti romani, a fost contractat de Primaria Slobozia pentru un concert in centrul orasului in a treia zi de Craciun.

Concertul organizat de Ion Iliescu si Voican Voiculescu la 30 de ani de la Revolutie a fost anulat. Evenimentul fusese criticat dur de mai mult grupuri civice (VIDEO)

Concertul la 30 de ani de la Revolutie, organizat de Institutul condus de Iliescu si Voican Voiculescu a fost anulat. Asta dupa ce evenimentul a fost criticat dur de mai multe grupuri civice, dar si de artistii.

Femeile cheltuie mai mult decat barbatii pe experientele-cadou de Craciun

Femeile cumpara de cadouri cu 13-15% mai scumpe decat cele cumparate de barbati, conform datelor Co.

Premierul Orban: in domeniul educatiei, reformele au fost facute mai mult asa, de suprafata. in primul rand trebuie sa investim in cadrele didactice

In educatie s-au facut doar reforme de suprafata in ultimii ani si ste nevoie de investitii in cadrele didactice si de atragerea celor mai buni absolventi de universitati catre sistemul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )