Libnet.ro
UNICEF

08:00

STUDIU Mai mult de jumatate dintre tatii britanici considera ca cei mici nu ar trebui lasati sa se machieze pana la varsta de 16 ani. Ce spun mamele

Adevărul Adevărul,
STUDIU Mai mult de jumatate dintre tatii britanici considera ca cei mici nu ar trebui lasati sa se machieze pana la varsta de 16 ani. Ce spun mamele

Potrivit unui studiu recent, copiii nu ar trebui lasati sa se machieze pana nu implinesc varsta de 16 ani, sustin tatii din Marea Britanie. in schimb, mamele au declarat ca si-ar lasa fetele sa sa machieze incepand cu varsta e 14 ani. continuă pe Adevărul

Concediul de crestere a copilului: jumatate dintre parinti iau cei mai putin bani. Doar 1% incaseaza 8.500 de lei

Peste jumatate dintre parintii din Romania care stau acasa si-si cresc copiii pana la doi ani sau trei in cazul celor cu handicap) incaseaza valoarea minima a indemnizatiei platita de stat, adica 1. 250 de lei, in timp ce doar putin peste 1% dintre ei.

Trump REGRETA ca nu a MAJORAT si mai mult TARIFELE pentru produsele chinezesti

Presedintele american Donald Trump are parere de rau pentru ca nu a majorat si mai mult tarifele pentru produsele chinezesti. Seful de la Casa Alba a declarat la Summit-ul G7 ca a avut indoieli legate de.

HOROSCOP. Cu ce animal te asemeni cel mai mult, in functie de zodie

HOROSCOP Iata cu ce animal se aseamana cel mai mult fiecare zodie in parte. Tigru- inteligent, puternic, maiestuos HOROSCOP TAUR. Panda- lenes, adorabil, pufos HOROSCOP GEMENI.

Roger Federer: Stefan Edberg m-a influentat cel mai mult

Roger Federer 3 ATP) a declarat ca cel care l-a influentat cel mai mult in cariera sa este Stefan Edberg. De asemenea, elvetianul a vorbit si despre visurile sale din copilarie.

Halep, dezvaluire despre omul care a inspirat-o cel mai mult: Sunt incantata cand vine la meciurile mele

Simona Halep 4 WTA) e ajutata din umbra de Ion Tiriac, insa, surprinzator, s-a referit la altcineva cand a fost intrebata despre omul care a inspirat-o cel mai mult in drumul ei spre succes.

Romanii mananca mai mult peste din import

Romanii nu se dau in vant dupa pestii care cresc in apele noastre. Prefera pestii oceanici, chiar daca sunt congelati. Cel mai vandut este macroul, care este mai ieftin decat carnea de porc si in plus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )