Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU: Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Antena3 Antena3,
STUDIU: Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania se situeaza pe ultimele pozitii intr-un top in care sunt prezentate tarile in care oamenii se simt foarte fericiti, clasamentul fiind obtinut in urma unui studiu realizat in 65 de state ale lumii,. continuă pe Antena3

Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania ocupa unul din ultimele locuri intr-un top al celor mai fericite populatii, in 65 de tari din lume, informeaza independent. co. uk, conform Mediafax.

Ei sunt cei mai bogati artisti din lume! Iata ce averi fabuloase au!

Madonna se afla pe locul 1 al topului celor mai bogati artisti din intreaga lume, cu o avere de 800 de milioane de dolari! Este urmata indeaproape de Dir Paul McCartney si Dr. Dre! .

Concertele anului 2015: Robbie Williams, Andre Rieu si OneRepublic, printre cei mai asteptati artisti

Concertele anului 2015 aduc in Romania nume sonore al industriei muzicale internationale. Artisti care marcheaza primul concert in Romania sau care revin in tara noastra vor contura un calendar plin de evenimente pe scena muzicala a tarii. Printre cele mai importante nume care vor concerta se numara Robbie Williams, Andre Rieu, Marc Anthony si OneRepublic.

Fiji, tara in care traiesc cei mai fericiti oameni. Romania si Bulgaria, tarile cu cei mai tristi locuitori

Romania se claseaza pe ultimele pozitii intr-un top in care au fost prezentate tarile in care oamenii se simt foarte fericiti, clasamentul fiind obtinut in urma unui studiu realizat in 65 de state ale lumii, informeaza independent. co. uk.

Ancheta a politistilor clujeni, dupa ce mai multi oameni, printre care si o fetita de 6 ani, au cazut in apa unui lac transformat in patinoar

00 - Politistii clujeni au deschis o ancheta dupa ce mai multe persoane din municipiul Gherla, intre care si o fetita de sase ani, au cazut in apa unui lac transformat in patinoar, in conditiile.

PANICA la un patinoar din Gherla. Lacul inghetat a cedat si mai multi oameni au cazut in apa rece

Mai multi oameni, printre care si o fetita de 6 ani, au fost la un pas sa-si piarda viata la un patinoar din Gherla, judetul Cluj. Acestia au cazut in apa dupa ce gheata s-a spart sub picioarele lor in.

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate, pentru care platesc in medie 1.700 de euro de persoana

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate. Pentru un astfel de sejur, ei platesc in medie 1. 700 de euro de persoana. Astfel de excursii, explica specialistii, sunt construite pas cu pas, in functie.

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decese sunt provocate de arme

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decesele prin violenta sunt provocate de arme de foc

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong-un s-ar fi casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului

Sora liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului, transmite agentia sud-coreeana de stiri Yonhap, citand surse neidentificate. Kim Yo-jong si-ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )