Libnet.ro
UNICEF

18:45

STUDIU SAP: Asistenta si suportul oferite consumatorilor - cele mai importante aspecte in alegerea unui brand

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU SAP: Asistenta si suportul oferite consumatorilor - cele mai importante aspecte in alegerea unui brand

Aproximativ 85% dintre clientii magazinelor de fashion considera ca asistenta si suportul oferite consumatorilor sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui brand, conform unui sondaj realizat de SAP. continuă pe Ziarul Bursa

Serviciile de relatii cu clientii, considerate cel mai important aspect din experienta de consumator de 85% dintre clientii magazinelor de fashion

Circa 85% dintre clientii magazinelor de fashion considera ca asistenta si suportul oferite consumatorilor sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui brand, arata studiul unei companii de IT. Un alt diferentiator puternic pentru branduri il reprezinta promotiile personalizate.

The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

BaileHerculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest.

The Guardian a inclus Baile Herculane printre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

Baile Herculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest, scrie Mediafax.

Studiu: Patru institutii de stat din Moldova sunt percepute ca fiind cele mai corupte

Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, primariile si Serviciul Vamal sunt printre institutiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de coruptie, in anul 2019. Informatia este prezentata de catre Centrul National Anticoruptie intr-un comunicat de presa, citat de IPN.

Top 10 jocuri din ultimii 10 ani: cele mai populare creatii ale deceniului

Daca esti amator de gaming, s-ar putea sa stii deja ce au preferat oamenii in ultimii zece ani in materie de gaming. Chiar si asa, NPD a publicat un studiu cu top 20 cele mai populare jocuri.

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! .

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, au informat marti Banca Angliei BOE) si Banca Centrala Europeana BCE), in contextul unei dezbateri tot mai aprige cu privire la viitorul banilor si controlul acestora, noteaza Mediafax.

Lalele donate de furnizorul Casei Regale Olandeze uneia dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara

Peste 20. 000 de flori vor alcatui, in aceasta primavara, o simfonie de culori intr-una dintre cele mai frumoase gradini botanice din Romania.

Fanii Neversea sunt chemati sa retraiasca cele mai frumoase momente ale festivalului

Pana la editia din vara a festivalului Neversea, care va avea loc intre 2 si 5 iulie, la Constanta, unul dintre cele mai asteptate momente de catre fanii festivalului NEVERSEA este lansarea Aftermovie-ului editiei 2019, in care sunt cuprinse cele mai frumoase amintiri si momente traite la editia precedenta.

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )