Libnet.ro
UNICEF

13:15

SUA: Ancheta privitoare la ingerintele Rusiei n campania electorala din 2016 este aproape sa fie ncheiata

Hotnews Hotnews,
 SUA: Ancheta privitoare la ingerintele Rusiei n campania electorala din 2016 este aproape sa fie ncheiata

Ancheta procurorului special Robert Mueller privind ingerintele ruse in alegerile prezidentiale americane din anul 2016 este aproape de incheiere, a declarat luni Matthew Whitaker, procuror general interimar al SUA, potrivit Euronews, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Candidatii blocului ACUM din Chisinau s-au lansat in campania electorala

Cei unsprezece candidati ai blocului ACUM DA PAS pe circumscriptii uninominale din municipiul Chisinau s-au lansat in campania electorala. in discursurile lor de promovare acestia au spus ca, odata ce vor deveni debutati, vor lupta cu coruptia, vor restabili relatiile cu UE si vor asigura o viata mai buna pentru cetateni, transmite IPN.

Miscarea Populara Antimafie s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie: Votand Sandu si Nastase, il votati inca o data pe Plahotniuc

Miscarea Populara Antimafie, condusa de Sergiu Mocanu, s-a lansat luni, 28 ianurie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Sergiu Mocanu sustine ca a venit timpul ca cetatenii sa spuna Nu acestui sistem de clanuri din Republica Moldova.

PNL s-a lansat in campania electorala pentru parlamentare si promite ca va promova mesajul unirii

Partidul National Liberal in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie va promova mesajul unirii ca pe o salvare de agonia ce urmareste ca un blestem populatia din Republica Moldova. Mesajul a fost expus in cadrul actiunii de lansare in campanie a candidatului PNL pentru diaspora de vest, Gheorghe Furdui, si a listei nationale de candidati, care a avut loc duminica, 27 ianuarie, transmite IPN.

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova.

SUA: Ancheta procurorului Mueller privind ingerinta rusa n alegeri, aproape ncheiata

Denuntata de Donald Trump, insa considerata cruciala de catre opozantii sai - ancheta procurorului special Robert Mueller asupra ingerintei ruse in alegerile prezidentiale americane din 2016 este aproape sa fie incheiata, a anuntat luni procurorul general interimar al SUA, Matthew Whitaker, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )